Bayrak & Ata
Site Logo

Galİbİyete Asker SelamI

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan Kahramanmaraşspor- Anadolu Üsküdar 1908 spor maçında, ev sahibi Kahramanmaraşspor da futbolcular, kendi sahalarında çıktıkları 3-0 kazandıkları maç sonrasında saha ortasında toplanarak tribünleri asker selamıyla karşılayarak galibiyeti kutladı.

  1. Lig’de Beyaz Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşsporlu Ligin 6. Haftasında 12 Şubat Stadyumunda Anadolu Üsküdar’ı 3-0 mağlup etti. Son üç haftada kayıp yaşamayan Spor Toto 2. lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor kendi sahasında Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile karşı karşıya geldi. 12 Şubat Stadyumunda gerçekleşen ve her iki takımında çekişmeli geliştirdiği ataklar sonucunda ilk yarıda gol sesi çıkmazken 2. yarıda Yakup Ramazan, Uğur Erdoğan’ın ve uzatma dakikalarda Aykut Çakay’ın ayağından kayıt ettiği gollerle 3-0 müsabakayı kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

PENALTIDA UĞUR, GALİBİYETTE TAKIM

Pazar günü 12 Şubat Stadyumunda oynanılan ve çekişmeli geçen karşılşamanın ilk yarısında gol sesi çıkmaz iken 53. Dakikada Kahramanmaraşspor’da Uğur Erdoğan Peneltıdan Kahramanmaraşspor’u 1-0 öne geçiren golü sonrası asker selam verdi. Çekişmeli geçen karşılaşmada Kahramanmaraşspor istediği sonuca 53. dakikada ulaşan takım oldu. İlk yarıda baskısını rakibine göre azaltan Kahramanmaraşspor 53. dakikada Uğur Erdoğan’ın kazandığı penaltı golü ile 1-0 öne geçti. Bu dakikada Kahramanmaraşspor’un atağını önleyen Fatih ise elle oynadığı için sarı kartla cezalandırılan isim olurken Kahramanmaraşspr ise Uğur ile penaltıyı gole çevirdi. Uğur Erdoğan Penaltı dan Kahramanmaraşspor’u 1-0 öne geçiren golü sonrası Şehitlerimize asker selam verdi. İlk golü penaltıdan bulan Kahramanmaraşspor 2. golü ise hızlı hücum ve ani ataktan golü buldu. 61. dakikada Sağ kanattan gelişen atakta Kaleci ile karşı karşıya gelen Yakup Ramazan Zorlu, topu direk kaleye gönderdi. Kalecinin kontor altına alamadığı top Yakup Ramazan’ın önünde kaldı. Yakup Ramazan ise topu filelerle buluşturan isim oldu. Karşılaşmanın 90 dakikası 2-0’lık sonuçla tamamlanırken oyuna oynanılmayan 3 dakika ilave edildi. 3 dakikalık uzatmada baskısını artıran Kahramanmaraşspor son golünü ise yine Aykut Çakay’ın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondan buldu. 90+3 dakikada Gelişen atakta Aykut topu ceza alanın içerisinde aldı ve kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu gole çevirdi. Ve müsabakanın bitiş düdüğü ile maç sona erdi. Maçın sevinç tablosu ise Asker selamı ile ölümsüzleştirildi.

ASKER SELAMI GALİBİYET’E DAMGA VURDU

Kahramanmaraşsporlu oyuncular Anadolu Üsküdar maçı sonrası anlamlı bir galibiyet kutlaması yaptı. Temsilcimiz Kahramanmaraşsporda oyuncular galibiyet kutlamasını da yine ses getirecek şekilde yaptı. Maçın başında yapılan seranomi de taraftarlar Şehitler Ölmez vatan bölünmez sesleri ile stadyumu inletirken maçın sonrası ise Asker selamı galibiyete damga vurdu. 

(İLKER YİYEN)