Site Logo

Durmaz hocanIn kalIp kalmayacaĞI bellİsİz

Türkiye 2. Ligi  B Kategorisi 5. Grubu Lider tamamlayarak  Bursa ilinde düzenlenen Ekstra Play-off’lara katılan Kahramanmaraşspor kente dün sabah saatlerinde üzgün olarak döndü.

22 Mayıs Salı günü Eksta Play-off elemelerinde  Giresunspor’la karşılaşan Kırmızı-Beyazlı ekibimiz Kahramanmaraşspor  Ender’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçmesine rağmen bu skoru koruyamayarak sahadan 3-1 mağlup ayrılarak Play-off’lardan elendi.

Konu hakkında görüşlerini aldığımız Kahramanmaraşspor Kulüb Başkanı Hanefi Mahçiçek, şunları söyledi:

“Sezon başında hedefimizi A Kategorisine çıkmak olarak belirlemiştik, çok zor şartlar altında iyi bir takım kurduk. Klasman Grubunda da iyi bir mücadele ederek Ekstra Play-off’lara katılmayı hak ettik. İlk maçımızı Karadeniz ekibi Giresunspor ile yaptık. Bu karşılaşmanın ilk yarısında çok iyi bir oyun sergiledik. İlk golü bizim bulmamıza rağmen, ilk yarının bitimine 2 dakika kala beklenmedik bir şekilde gol yedik ve devreye 1-1’lik beraberlikle girdik.

Yediğimiz golün şokunu üzerimizden atamadan ikinci yarının hemen başında kalemizde bir gol daha görerek 2-1 mağlup duruma düştük ve bu golden sonra oyun disiplininden koparak kalemizde 3. golü de görerek sahadan 3-1 mağlup ayrıldık, çok üzgünüz” dedi.

Mahçiçek, “Artık söylenecek bir şey yok, önümüzdeki günlerde Kahramanmaraş’a gelerek yönetim kurulumuzla birlikte bir değerlendirme toplantısı yapacağız.” dedi.


Durmaz, Gidecek Mi? Kalacak Mı?
Sezon başında Kahramanmaraşspor’un başına getirilen bir dönem Fenerbahçe’nin de efsanevi kadrosunda da yer alan ve çalıştırdığı  takımlarda başarılı olup şampiyonluklar yaşayan teknik direktör Abdulkerim Durmaz’ın kalıp kalmayacağı netlik kazanmadı.

Bu konuda görüşlerini aldığımız Kahramanmaraşspor Kulüp başkanı Hanefi Mahçiçek yaptığı açıklamada, hoca hakkında bir şey söylemek çok erken,  teknik direktör konusunu kente döndüğümde yönetim kurulu üyelerimizle birlikte toplanıp masaya yatıracağız. Şu an hiçbir şey net değil. Abdulkerim Durmaz hoca ile devam mı edeceğiz, yoksa yerine başka bir hoca mı getireceğiz belli değil. Bu netlik toplantıda belli olacaktır. Zaten toplantından sonra sizlere gerekli açıklama yapılacaktır” dedi.