Site Logo

EN ÇOK DEPLASMAN İSTANBUL'A

Kahramanmaraşspor’un 2016-17 Sezonu Beyaz Grup’ta gidecegi deplasmanları sizler için derledik, derlememize göre Kahramanmaraşspor 5,defa İstanbul’a 2 defa Ankara’ya gidecek.

 2016-2017 Futbol sezonunda 2. Ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor yeni sezondaki grubu ve rakipleri belli oldu. TFF’nin Beykoz-Riva’da yer alan idari merkezinde yapılan kura çekimine TFF Yönetim Kurulu üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın’ın yanı sıra Spor Toto 2. Lig ile Spor Toto 3. Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı. Kura çekimi sonrası 2016-2017 Futbol sezonunda 2. Ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor grubu belli olurken, rakipleri de belli oldu. 2016-2017 sezonunda Spor Toto 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, iki grupta da 18 takım yer alıyor. Geçtiğimiz sezon Beyaz grupta mücadele eden Kahramanamarşspor yeni sezonda 2. Lig Beyaz gurupta mücadele edecek. 2. ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’u yeni sezonda yine güçlü rakipler bekliyor.

BU SEZON 5 İSTANBUL, 2 ANKARA DEPLASMANI VAR

Bu sezon Kahramanmaraşspor, 5 İstanbul takımı ile karşı karşıya gelirken, 2 Ankara takımı ile, 3 ege takımı ve 2 Karadeniz takımı ile karşı karşıya gelecek. Daha çok İstanbul takımlarının bulunduğu gurupta Kahramanmaraşspor’un gurubunda, İstanbul takımlarından Fatih Karagümrük, İstanbulspor A.Ş, Büyükçekmece Tepecikspor, Anadolu Üsküdarspor ve Pendikspor bulunuyor. Sezon içerisinde 5 kez İstanbul’a gidecek olan Kahramanmaraşspor, Ankara’ya iki kez karşı karşıya gelecek. Özellikle İstanbul takımlarının ağırlıklı bulunduğu Beyaz gurupta yer alan Kahramanmaraşspor, 2016-2017 futbol sezonunda zorlu maçlarla birlikte güçlü ekipleri ile karşılaşacak.

ASLAN’IN DEPLASMAN TURU

Kahramanmaraşspor’un 2016-17 Sezonu Beyaz Grup’ta gidecegi deplasmanları sizler için derledik

Kahramanmaraşspor 2016-17 Sezonu Beyaz Grup’ta İstanbul’dan, Fatih Karagümrük, İstanbulspor A.Ş, Büyükçekmece Tepecikspor, Anadolu Üsküdarspor, ve Pendikspor,  Ankara’dan Hacettepe ve

Keçiörengücü, İzmir’dan Bucaspor, Kocaeli’den Kocaeli Birlikspor, Muğla’dan Fethiyespor, Aydın’dan Nazillispor, Konya’dan Anadolu Selçukspor, Sivas’tan 4 Eylül Belediyespor, Zonguldak’dan Zonguldak Kömürspor, Diyarbakır’dan Amedspor, Trabzon’dan, Ofspor ve Erzurum’dan Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor deplasmanlarına gidecek. 

(İLKER YİYEN)