Site Logo

BÜYÜKŞEHİR TAR-DER'DEN DEV BAYRAK

Ligde kalma için mücadele veren Alpedo Kahramanmaraşspor ve 1920 Maraşspor’a Tam destek veren Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarlar Derneği Dev Bayrakla maça damga vurdu.

Ligde Zor günler geçiren Kahramanmaraş’ın Profesyonel takımlarına Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarlar Derneği Dev Bayrakla destek verdi. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor’un 3 Nisan Pazar günü Kendi sahasında oynadığı Pendikspor ile oynadığı karşılaşmada ve Cumartesi günü 1920 Maraşspor’un Zara Belediyespor’u konuk ettiği karşılaşmada takıma tam destek verdi.

12 Şubat Stadyumunda oynanan ve galibiyetle sonuçlanan karşılaşmasında profesyonellere tam destek veren Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarlar Derneği Maraton Tribünde maç boyunca takımlarına destek verirken Kale arkasında ise Dev bayrakla Kırmızı- Beyazlıları ateşledi.

Üzerinde “UĞRUNUZA ÖLMEMİZ GEREKİRSE BİZ ÖLMEYE HAZIRIZ” yazılı Kahramanmaraş’ın 2 profesyonel takımının logolarını ve renklerini taşıyan Dev bayrak takımları motive etti.

Büyükşehir Taraftarlar Derneği Başkanı Dursun Özçelik yaptığı açıklama da “Kahramanmaraşspor’umuz ve 1920 Maraşspor’umuz bu sene ne olursa olsun ligde kalacaktır. Biz futbolcularımıza güveniyoruz. Bugün iyi oynadık puanları toplamasını bildik. Ligde Artık hata lüksümüz kalmadı. Bizler 12. Adam olarak görevimizi yapıyoruz. Şehre yakışır bir görüntü ortaya çıkarmak istedik. Yıllardır tribündeyiz tek amacımız tek derdimiz takımımızın başarısı. Onlar saha bizde tribünde şehrimizin davasını savunuyoruz” dedi.

Büyükşehir Taraftarlar Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Taraftar desteğiyle takımlarının motive olduğunu ve oyuncuların daha iyi oynadığına dikkat çekerek şöyle devam etti; “Biz derneği kurarken amacımız takım çevresinde bütünlüğü sağlamaktı. Takımımızı sahamızda ve deplasmanda en iyi şekilde desteklemeye çalışıyoruz. Biz taraftarlara düşen görev takımımızı güzel tezahüratlarla desteklemektir. Bunu Sadece Kahramanmaraşspor için değil 1920 Maraşspor ve diğer Bal ligi, Amatör Takımlarımız içinde yapacağız. Hatta bunlarla da kalmayıp, Voleybol, güreş, Judo gibi farklı spor dallarına da destek vereceğiz. Başarı birlik ve beraberlik ile gelir. Kahramanmaraş Halkı ayrım yapmadan iki takımımızı da desteklesin. Biz ayırım olmaması için Dev Bayrağımıza iki takımımızın da logosunu koyduk renkleri de aynı çatıda birleştirdik” dedi.