Site Logo

BaŞkanImIz Umut Dolu !

Türk Telekom Lig A'ya yükselme maçları oynayacak olan Kahramanmaraşspor'un kulüp başkanı Hanefi Mahçiçek, ''Son sözü sahada futbolcularımız söyleyecek'' dedi...

Mahçiçek, Kahramanmaraş'ı Türk Telekom Lig A'da temsil etmeyi hedeflediklerini, bu hedeflerini gerçekleştirmek için önlerinde fırsat olduğunu ifade etti.

Kahramanmaraşspor'un Türk Telekom Lig A'ya yükselmesi için yönetim olarak maddi ve manevi her türlü özveride bulunduklarını kaydeden Mahçiçek, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Yükselme Grubu maçları yarın başlıyor. İyi futbolculardan kurulu bir kadromuz var ve teknik kadromuza da güveniyoruz. Son sözü sahada futbolcularımız söyleyecek. Sahadan istediğimiz sonuçlarla ayrılabilirsek Türk Telekom Lig A'ya yükselme hedefimizi gerçekleştirmiş olacağız.
Takımı motive etmek için yarın ben de Bursa'ya gideceğim. Eğer iyi günümüzde olursak ve gücümüzü sahaya yansıtabilirsek yenemeyeceğimiz bir takım yok. İlk maçı Giresunspor ile oynayacağız. Giresunspor engelini aşarsak işimizin kolaylayacağını düşünüyorum.''

Mahçiçek, Kahramanmaraşspor'un Türk Telekom Lig A'ya yükselmesi halinde futbolculara süper prim vereceklerini, Kahramanmaraşlıları ayağa kaldıracak kutlama etkinlikleri düzenleyeceklerini bildirdi.