Site Logo

KAZANCI:''ALTIN DEĞERİNDE 1 PUAN ALDIK''

Alpedo Kahramanmaraşspor Teknik patronu İzzet Kazancı, deplasmanda Fethiyespor ile 0-0 berabere kaldıkları maçta aldıkları 1 puanı ”altın” olarak değerlendirdi.

Kahramanmaraş Store de yaptığı toplantıda alınan 1 puanını verdiği sevincin takımı motive ettiği anlatılan toplantıda şu ifadeler kullanıldı. “Fethiye maçı zorlu bir yolculuk sonrası sahaya çıktık. Takımımız Fedakarca mücadelelerini sahaya istekli ve arzulu bir şekilde yansıttılar. Takımımı canı gönülden kutluyorum. Maça gelince ilk yarı ortada geçen bir karşılaşma oldu. İkinci yarı birkaç pozisyon olmasına rağmen iyi değerlendiremedik. Özellikle son dakikalarda galibiyete ulaşabileceğimiz pozisyonlarda kontradan vardı, olmadı. Tabi ki yenemeyeceğin bir maçta yenilmeyeceksin. Bu Türkiye’de uygulanan taktik ve deplasmanda bu taktik önemli. Deplasmanda beraberlikle döndük. Bu saatte bir beraberlik tabi ki altın değerinde, iyi bir sonuçla döndüğümüze inanıyorum. Bu maçı artık geride bıraktık. Şuanda İstanbulspor maçına odaklandık ve bu maçı düşünüyoruz” dedi.

“POZİSYON SIKINTISINI ATLATTIK, SIRA GOL SIKINTISINDA”

Toplantıda İlker Yiyenin Gol yollarındaki sıkıntıların çözümü ve İstanbulspor çalışmaları hakkında sorduğu soruya ise cevap veren Kazancı; “Biz ikinci yarı oynadığımız maçlarda istek ve arzu konumunda üst seviyedeyiz. Takımımız İstekli ve arzulu bir konuma geldi. Önümüzdeki İstanbul maçında da iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Bizim sezon başından bu yana gol yollarında sıkıntımız var. Tabi bu 5 dakikada düzelecek bir olay değil, bunun yanında eskiye rağmen pozisyona girme gibi sıkıntıları atlatmış durumdayız. Önümüzdeki sıkıntılardan biri olan gol yollarındaki sıkıntıyı da yenme mücadelesi veriyoruz. Gol vuruşlarını da düzelttik mi daha iyi bir seviyeye geliriz” ifadelerini kullandı. (İLKER YİYEN)