Site Logo

KAZANCI:''BU GALİBİYETLERİMİZİN DEVAMI GELECEKTİR''

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Alpedo Kahramanmaraşspor Teknik Sorumlusu İzzet Kazancı, “Kazanma hırsımız gün geçtikçe büyüyor” dedi. Alpedo Kahramanmaraşspor, geçtiğimiz hafta kendi sahasında ligin 21. hafta maçında konuk ettiği rakibi Kırklarelispor'u 2-1 mağlup ederek, 3 puanın sahibi olmuştu. Kahramanmaraşspor Teknik Sorumlusu İzzet Kazancı, Futbol Şube Sorumlusu Kürşat Özarslan ve Kulüp Müdürü Mehmet Tıraş ile birlikte KMS Storede düzenlediği toplantı ile Kırklarelispor maçının değerlendirmesini yaptı. 

  'BU GALİBİYETLERİMİZİN DEVAMI GELECEKTİR' 

Takımın form grafiğinin günden güne arttığını belirten Teknik Sorumlu Kazancı, galibiyetlere devam edeceklerini söyledi. Ligin 20. hafta maçında deplasmanda Ümraniyaspor'a mağlup olduklarını ancak bu maçı unutup takım olarak Kırklarelispor maçına odaklandıklarını belirten Kazancı, “Kendi sahamızda Kırklarelispor'u 2-1 mağlup ederek 3 puanı alan taraf olduk. Bu 3 puana gerçekten büyük ihtiyacımız vardı. İnşallah bu galibiyetlerimizin devamı gelecektir. Kazanma hırsımız gün geçtikçe artıyor. Kırklarelispor maçında taraftarımızında desteği ile oyuncularımız iyi bir oyun ortaya koydular, onları bu galibiyetlerinden dolayı kutluyorum. Biz burada ki tek eksiğimiz olan bir abilik olayını gerçekleştiriyoruz. Arkadaşlara bir abilik yapmaya çalışıyorum. Hepsi yürekli, yetenekli cesaretli insanlar. Biz sezona başlarkende aynı şeyleri söyledik. Biz sizlere inanıyoruz dedik. Yüzümüzü kara çıkartmadı arkadaşlar. Kırklarelispor maçından önce mağlubiyeti telafi etmemiz gerektiğini söyledim. Onlarda sezonun iyi oynanan maçlarından birini oynadılar. Önceki hafta çok daha iyi idik bu maçtada iyi idik. Hırslı ve sahaya verim açısından iyi bir takım oluşturdular. Bizde bunda vesile olduysak ne mutlu diyorum. İnşallah bundan sonrada bu başarıların daimi olması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.   

 'ZOR BİR YOLDAYIZ'

  Futbol Şube Sorumlusu Kürşat Özarslan'da, Zor bir yolda olduklarını ifadede ederek şöyle konuştu: “İkinci yarı artık daha da çetinleşmeye başladı. Çünkü artık alttakiler ile üstekiler arasındakiler mesafeler arttı. Bu noktada teknik ekip, idari ekip olarak Kahramanmaraşspor olarak azmimiz, gücümüz çok şükür yerinde bu konuda kararlıyız. Allah'ın izniyle bu son virajları geçen seneki yaşadığımız streslere girmeden çok daha rahat bir şekilde geçerek önümüzdeki planlara başlamak istiyoruz.

Haber: Mahmut Beyaz