Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR'A PUAN SİLME CEZASI

Sezon başından bu yana Alpedo Kahramanmaraşspor yönetimi, futbolcuları ve taraftarların merakla beklediği puan silme cezası belli oldu.

Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,  “Önceki yıllarda yaşanan çeşitli aksaklıklardan dolayı puan silme cezası ile karşı karşıya kalmıştık. Alpedo Kahramanmaraşsporumuz için ceza kesildi. 8 puan söz konusu iken TFF Tahkim Kurulu tarafından 3 puan silme cezası kesin olarak açıklandı. Artık yolumuza bakıyoruz. 2015-2016 sezonu içerisinde hedef olarak koyduğumuz Play-Off için kafa karıştıran bu sorun artık aşılmış oldu. Şehrin takımı bu saatten sonra daha rahat bir şekilde maçlara hazırlanacaktır. Her zaman olduğu gibi bu zor anımızda da bizlerle olan Kahraman Şehrin, Yürekli Taraftarlarına çok ‪#‎teşekkür ediyoruz. Hedefimiz Play-Off bizleri bu yolda da yalnız bırakmayacağınıza inanıyoruz.  Unutmayalım ki: Zafer İnananlarındır”dedi.

TFF, Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Sistemi kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucu eksikliklerini tamamlamaları için ek süreler verilen Samsunspor, Denizlispor, Bucaspor, Kahramanmaraşspor, MKE Ankaragücü, Orduspor ve Tarsus İdmanyurdu'nun ulusal lisans taleplerinin reddederek, puan silme cezası verdi.

 

Kulüplerin, Tahkim Kurulu'na itiraz hakları bulunurken, talimatlar gereği 7 kulübün 3 puanı silinecek.