Site Logo

KahramanmaraŞspor gücünü gösterecek!

Türk Telekom Lig A'ya yükselme maçlarına katılacak Kahramanmaraşspor'da, teknik direktör Abdülkerim Durmaz, ''Bizi küçümseyenlere gerçek gücümüzü göstereceğiz'' dedi.

Durmaz, kafilenin Bursa'ya hareket etmeden önce kulüp binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, 21-26 Mayıs tarihleri arasında Bursa'da yapılacak yükselme maçlarında ilk olarak Giresunspor ile karşılaşacaklarını belirterek, ''Kuralar çekilmeden önce, (hayırlı olsun, hiçbir rakibi ayırt etmiyoruz) dedik. Ama, bizim edindiğimiz bilgilere göre, rakibimiz Giresunspor bizle karşılaşacağı için seviniyormuş. Göreceğiz bakalım, 90 dakikanın sonunda kim sevinecek, kim gülecek'' diye konuştu.

Rakibin de kazanmak için gayret edeceğini ve etkili bir oyun sergileyeceğini ifade eden Durmaz, şöyle konuştu:
''İyi bir kadroya sahibiz. Yönetim kurulumuz ve taraftarımız bizden başarı bekliyor. İlk hedefimiz Giresunspor'u elemek. Rakibimizi eleyeceğimize inanıyoruz. Takımda eksik, sakat oyuncumuzda bulunmuyor. Moral açısından da iyiyiz. Şu anda bu maçı geçmenin hesaplarını yapıyoruz. Kolay maç olmayacak bunu biliyoruz ama biz zor maçların takımıyız.''

Finale katılacak diğer 7 takımın hepsinin de maçlarını takip ettiklerini ve az çok bilgi sahibi olduklarını da ifade eden Durmaz, ''Rakiplerimiz hakkında yeterli bilgilerimiz var, hiç bir rakibi gözümüzde büyütmediğimiz gibi, hiç birini de küçümsemiyoruz. Biz gününde olursak, gerçek oyunumuzu sahaya yansıtabilirsek mutlaka hedefe ulaşırız. Onun içinde sürekli ekibimizi motive etmeye çalışıyoruz'' şeklinde konuştu.

Bu arada, takımın Bursa'ya hareketinden önce taraftarlar şehir turu düzenledi. Aniden bastıran ve giderek şiddetini artıran yağmur nedeniyle konvoy şehir turu kısa tutuldu.

Kahramanmaraşspor'a moral vermek üzere tesislere gelen Kahramanmaraşlı sanatçı Hilmi Şahballı, kırmızı-beyazlı takıma başarı dileğinde bulundu ve yağmur altında taraftarların coşkusuna katıldı. Şahballı, ''Sizlerden final bekliyoruz. Biz inandık, siz de inanın, mutlaka başarırsınız'' diye konuştu.