Site Logo

KMS'ye MORAL YEMEĞİ VERİLDİ

Spor Toto 2'inci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Alpedo Kahramanmaraşspor takımı, Sarıyer maçı öncesi moral yemeğinde bir araya geldi. Son oynadığı Pazarspor ve Menemen Belediyespor maçlarından mağlubiyetle ayrılan ve morali bir hayli düşük olan Kahramanmaraşspor, Pazar günü deplasmanda Sarıyer ile karşılaşacak. Sarıyer maçı ile ligin ilk yarısının son maçına çıkacak olan Kırmızı-beyazlı takımın futbolcularına ve eşlerine Kahramanmaraşspor Kulüp Başkan Vekili Mustafa Kıraç, bir moral yemeği verdi. Bir Lokanta'da düzenlenen yemekte, Başkan Vekili Kıraç, Nazilli maçının galibiyet pirimini Sarıyer maçı öncesi takıma dağıtılacağınında müjdesini verdi. Düzenlenen yemek programında, Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ve Başkan Vekili Mustafa Kıraç, birer konuşma yaparak, Sarıyer maçından 3 puan beklediklerini ifade ettiler.

"BİZE DESTEK VEREN HERKESE GÖNLÜMÜZ, KALBİMİZ AÇIKTIR"

 İlk sözü alan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Bu var olan inançlarına bu tür birlikteliklerin, bu tür yemeklerin bahane olacağını kaydetti. Öncelikle bu yemeği tertip eden Kıraç ailesi Mustafa Kıraç'a teşekkür ettiğini belirten Ceyhan, "İnşallah böyle birliktelikler, buluşmalar bizleri daha iyi yerlere, daha iyi noktalara taşıyacaktır" dedi. Bu süreçte bize destek veren herkese gönlümüz, kalbimiz açıktır diyen Başkan Ceyhan şöyle konuştu: "Biz Kahramanmaraşspor olarak zaten geçen yıldan beri kenetlenmiş, birlikte olmayı ve bunun manasını, bunun karşılığını alan bir ekip olarak yolumuza devam ediyoruz. Ben buradan tüm futbolcu kardeşlerime ve emeği geçen şoföründen, masörüne, aşcısına, malzemecisine herkese teşekkür ediyorum. Bu var olan inancımıza bu tür birliktelikler, bu tür yemekler bahane. Ama bu yüreğimizi ve motivasyonumuzu artırıcı olması noktasında, inancımızı pekiştirmesi olması noktasında Pazar günü Sarıyer maçımızı 3 puanla alıp tekrar geri dönme noktasında böyle bir güzel geceyi düzenleyen Mastafa Bey'e bir kez daha teşekkür ediyorum."

"MUSTAFA BEY'İN GÖSTERDİĞİ BU İLK ADIM SÜTÇÜ İMAM'IN İLK KURŞUNU ATTIĞI GİBİDİR"

Ceyhan, "Biz geçen sezon son 5 maç kala forma reklamı bulabilmiştik. Ama bu sezon başında bir forma reklamı ile başladık. Süreç'te Mustafa Bey'in gösterdiği bu ilk adım Sütçü İmam'ın ilk kurşunu attığı gibidir. Kendisi 8 Ocak'ta bir organizasyon düzenleyecek. İnşallah bunlar diğer organizasyonlara ve diğer şehrin aslanlarına ya da, büyüklerimize bir refarans olacaktır. Mustafa Bey'in yaptığı bu atılım Kahramanmaraşspor tarihine altın harflerle yazılacaktır. Yaşanılan bu süreçte de 2 sponsorluk daha olacak. Kahramanmaraşspor şehrin sevilen takımıdır. Geçmişten gelen şehirde bazı hantallıklar oluşmuş. Biz bu hantallıkları ortadan kaldırıp, tekrar eski günlerimize Süper Ligi yakalayan bir takım olarak sportif başarıyı gerektiği şekilde bu şehrin bayrağını olması gereken yerde taşımalıyız. İnanın güzel günler bizleri bekliyor. Ama burada ben bir abi kardeş gibi sizleri koruyorum, siz sahada görevinizi yapacaksınız, bizde dışarıda görevimizi yapacağız. Bu anlamda Sarıyer maçında alınacak 3 puan gerçekten bizim için 33 puan değerindedir. Sizler daha önce bunu başardınız ve Sarıyer maçında da bunu başaracağınıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 "ŞEHRİ HAREKETLENDİRMEK LAZIM"

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkan Vekili Mustafa Kıraç'da, başarıya gitmenin yolunun çalışmaktan geçtiğini kaydetti. Kahramanmaraşspor'un bu dönemdeki bazı sıkıntıları olmasına rağmen şuanda bulunduğu konumun iyi durumda olduğunun altını çizen Kıraç, şöyle konuştu: "İkinci yarıda biz sosyal medyada şehrin aslanlarını şehre tanıtmak istiyoruz. Çünkü şehir biraz spora hantal kaldığı için şehri hareketlendirmek lazım. Şehri hareketlendirdiğimiz zaman şehrin aslanları galiyeti gördüğünde, statlarımız dolduğunda birçok insan bize protokolde yer verin diyecek, bunun bilincindeyiz. Şehrin başarısı aslında futbolcu kardeşlerimizdedir. Futbolcu kardeşlerime kolaylık ve başarı diliyorum. Ben onlara gerçekten güveniyorum. Nazilli maçından dolayı ben futbolculara prim sözü vermiştim. Sarıyer maçı öncesi o primlerini vereceğim. Çıktığınız her yolda başarı herzaman yanınızda olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah Süper Lige kadar yanınızda olmayı hedefliyoruz. İnşallah birlikte başarılara imza atarız.

"AHENK OLUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ"

8 Ocak 2016 tarihinde Necip Fazıl Kültür Merkezinde Kahramanmaraşspor'a destek organizasyonu planlıklarını belirten Kıraç, "Bu planlamada tüm arkadaşlardan ciddi bir katılım bekliyoruz ve sosyal çevresindeki arkadaşlarındanda davet etmelerini istiyoruz. Çünkü, burada uzun zamandır hareketsiz kalan desteğin bir nebze olsa katkısını gerek medya yoluyla, gerek sosyal medyadaki takibe takılarak, bir destek oluştuğunu hissettirmemiz gerekiyor. Bu konuda ben herkesten oraya katılırken bazı ahenk oluşturmayı hedefliyoruz. Ahenki de başkanımla istişara ediyoruz. Şehirde bazı organizasyonlar yapılıyor, sadece bizim destek organizasyonumuz değil, Spor Müdürlükleri'nin yaptığı okullarla ilgili programlar. Biz şehirdeki yapılan organizyonlarda Kahramanmaraşspor'un futbolcularını şehrin sosyal medyasında bir çok ahank te görmek istiyoruz ki insanlar destek olacak ama neye destek olacak, kime destek olacaklar? Çok sık takip etmiyorlar, takibe takılmak için ayrıcalıklı bir toplantı yapmak istiyoruz ve tüm halkın katılımını bekliyoruz" dedi. Düzenlenen yemeğe, Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu, Teknik heyet, futbolcular ve eşleri katıldı.

 Haber: Mahmut Beyaz