Site Logo

'‘ÜST SIRALARA DOĞRU ÇIKMAYI HEDEFLİYORUZ’'

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Alpedo Kahramanmaraşspor’un Teknik Direktörü Mehmet Erdal Alparslan, Lig’de son oynanan Fethiyespor maçını değerlendirerek, “bu galibiyet bizim için çok önemliydi” dedi. Kahramanmaraşspor, Lig’in 5. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği rakibi Fethiyespor’u 3-0 yenmeyi başarmıştı. Fethiyespor’u mağlup eden Kırmızı-beyazlı ekibimiz, bu sezon kendi sahasında da ilk galibiyetini almıştı.

‘GALİBİYETE ODAKLANMIŞTIK’

Takımın son haftalarda oynadığı futbolun kendilerini memnun ettiğini belirten Alparslan, “Fethiyespor maçı öncesi takım olarak galibiyete odaklanmıştık ve bunda da başarılı olduk” dedi. Bu sezon kendi sahalarında Fethiyespor maçıyla ilk galibiyetlerini aldıklarını ifade eden Alparslan, “Futbolcularımız Fethiyespor maçında 90 dakika boyunca iyi mücadele verdiler. Maç öncesi hafta içinde yaptığımız antrenmanlarda futbolcularımızın hırs ve isteklerini gördüm. Bu hırs ve istekleri maçada yansıdı. Tek düşüncemiz bu maçtan galibiyetle ayrılmaktı. Onu da başardık ve rakibimizi nitekim 3-0 mağlup ettik. Top oyundayken rakibe hemen, hemen hiç pozisyon vermedik. Sadece 1 ya da 2 tane duran toptan karambol oluştu o da zaten futbolda olağan şeyler. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik daha farklı ve bir sonuç olabilirdik. Sonuçta hem oyun disiplinimiz, hem de mücadelemizle sahadan galibiyetle ayrılmasını bildik” ifadelerini kullandı.

‘ÜST SIRALARA DOĞRU ÇIKMAYI HEDEFLİYORUZ’

Bundan sonraki oynayacağımız maçlar bizim için büyük önem taşıyor diyen Alparslan şöyle devam etti: “Puan sıralamasına bakıldığı zaman bir galibiyette takımlar 2,3 sıra birden yükseliyorlar. Bizde bundan sonraki maçlarımızda puanlar almaya devam ederek üst sıralara doğru çıkmayı hedefliyoruz. Takımımız maç kazanmaya alıştı. Bu hafta sonu da deplasmanda grupta lider durumda bulunan İstanbulspor takımına konuk olacağız. Buradan da 3 puan alarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.”

Haber: Mahmut Beyaz