Site Logo

İÇ SAHA SENDROMUNU KIRACAĞIZ

Spor toto 2. Lig de mücadele eden Alpedo Kahramanmaraşspor Teknik patron Mehmet Erdal Alparslan, Fethiyespor maçından 3 puan alarak iç saha sendromuna son vermek istediklerini ifade etti.

Kırklareli deplasmanından 1 puanla dönmenin kendileri açısından moral olduğunu ifade eden Teknik patron Alparslan, “Rakiplerimize karşı güzel bir oyun ortaya koyuyoruz. Ancak sonuca gidemiyoruz. Hafta sonu kendi evimizde konuk edeceğimiz rakibimiz Fethiyespor maçı bir noktada çıkış maçımız olacak. Bu maçı mutlaka alarak, kendi evimizde bu sezon ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Bunun içinde çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz” dedi.

Antrenman öncesi bir toplantı yaparak mental olarak da takımı hazırladığını ifade eden Alparslan, takımın başarılı olacağına inandığını ve güvendiğini söyledi. Alparslan, “Antrenman öncesi de oyuncularımla bir toplantı yaptım. Bazı oyuncularımızın moral motivasyonu bozuktu. Bazı kötü oyun nedeniyle kendini suçlamaktaydı. Bunlar futbolun içinde olağan şeyler ve önemli olan geri dönüp ayağı kalkmak. Biz bu mücadelenin içindeyiz. Fethiyespor maçında ve ondan sonraki maçlarda elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bu konuda taraftarımızdan verdiği desteği devam ettirmesini istiyoruz. Sonuçta bu ligde iki maç üst üste aldığınız zaman çehreniz değişiyor. O yüzden takımı değerlendirme konusunda acele etmeyelim diye düşünüyorum. Ben teknik direktör olarak takımımıza inanıyorum ve güveniyorum” şeklinde konuştu.