Bayrak & Ata
Site Logo

FUTBOLCULARIN PERFORMANSI BİZİ SEVİNDİRDİ

Alpedo Kahramanmaraşspor sportif direktörü İzzet Kazancı, Kırklareli deplasmanında takımın performansının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, her geçen hafta daha iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Ligde inişli çıkışlı bir görüntü sergileyen Akdeniz aslanları Kırklareli deplasmanın da Recep Yaşar’la son dakikada yakaladığı gol ile haftayı puanla kapattı.    Lige Bugsaşspor beraberliği ile başlayan ve Hatay Galibiyeti ile moral bulan ardından ise şok bir Ümraniye mağlubiyeti ile sarsılan temsilcimiz Alpedo Kahramanmaraşspor, şanssızlığını zorlu Kırklarelispor deplasmanında berabere kaldı. İlk yarıda 1-0 ev sahibine yenik düştüğü karşılaşmanın 90. Dakikasında Recep Yaşar’ın attığı golle sahadan 1 puanla ayrılmasını bildi.

“TERÖRÜN YAŞANDIĞI YERDE FUTBOLU KONUŞMAK ZOR”

Yaşanan terör olaylarını kınayan Kazancı, “Terör olaylarının yaşandığı bir dönemde futbolu konuşmak oldukça zor. Kulüp olarak son dönemde yaşanan terör olaylarını lanetliyor ve kınıyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Hepimiz milletçe teröre karşı birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız” dedi.

“PUANLA DÖNMEK ÇOK GÜZEL”

Kırklarelispor maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Kazancı, zorlu deplasmandan puanla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kazancı, Kırklarelispor ile zorlu bir maç oynadıklarını kaydederek, “2. Lig'de her maç zorlu geçiyor. Bu haftada da Kırklarelispor’a konuk olduk, Oldukça zorlu bir rakibe karşı oynadık. Güzel mücadele oldu. Bu zorlu deplasmandan puanla döndüğümüz için mutluyuz” dedi.

“SKOR VE TARAFTAR DEZAVANTAJINA RAMEN PUANLA DÖNDÜK”

Kırklarelispor karşısında futbolcuların ortaya koydukları mücadeleden memnun olduklarını dile getiren Kazancı, “Futbolcularımız iyi mücadele etti. Net pozisyonlar yakaladık. Onlar ilk yarıda yakaladıkları pozisyonu gole çevirdi ve skor ve taraftar üstünlüğü ile oyuna hakim olmaya çalıştı. Biz ise yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilsek, sahadan galibiyetle ayrılan taraf olabilirdik. Zorlu karşılaşmayı kazanabilirdik ama pozisyonları değerlendiremedik. Son dakikada yakaladığımız pozisyonu gole çevirdik ve sahadan 1 puanla ayrıldık” ifadelerini kullandı.

“TAKIM İYİYE DOĞRU GİDİYOR”

Kazancı, takımın iyi yolda olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Takımımız her geçen hafta daha iyi bir performans ortaya koyuyor. Zaten biz ligin başında biraz zamana ihtiyacımızın olduğunu söylemiştik. Takımımız iyi yolda. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum” dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Hafta sonu kendi sahalarında Fethiyespor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden Kazancı, Fethiyespor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, güzel bir futbolla istediklerini sonucu almak istediklerini ve bunda en büyük etken taraftar olacağına vurgu yaparak taraftarları stadyuma davet etti.