Site Logo

ASLAN’IN SON DAKİKA ZAFERİ

Ligde inişli çıkışlı bir görüntü sergileyen Akdeniz aslanları Kırklareli deplasmanın da Recep Yaşar’la son dakikada yakaladığı gol ile haftayı puanla kapattı.  

Lige Bugsaşspor beraberliği ile başlayan ve Hatay Galibiyeti ile moral bulan ardından ise şok bir Ümraniye mağlubiyeti ile sarsılan temsilcimiz Alpedo Kahramanmaraşspor, şanssızlığını zorlu Kırklarelispor deplasmanında berabere kaldı. İlk yarıda 1-0 ev sahibine yenik düştüğü karşılaşmanın 90. Dakikasında Recep Yaşar’ın attığı golle sahadan 1 puanla ayrılmasını bildi. Alpedo Kahramanmaraşspor 2. Lig Beyaz grupta ligin 4.haftasında Lüleburgaz 8 Kasım stadında Kırklarelispor  ile 1-1 berabere kaldı.

 

KIRKARELİ İLK YARIYI ÖNDE KAPATTI

Kendi evinde oynamanın avantajını iyi kullanan yeşil- beyazlı ekip Kırklarelispor, maçın ilk yarısında etkili bir oyun sergiledi. Bu etkili oyununu 34.dakikada bulduğu golle süsleyen Trakya temsilcisi karşılaşmanın 34’üncü dakikasında Gökhan Yazıcı’nın attığı golle soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İKİNCİ YARIYA ASLAN ETKİLİ BAŞLADI

İlk yarıda isteği oyuna rakip sahaya yansıtamayan temsilcimiz devre arasında tecrübeli teknik adam Mehmet Erdal Alparslan’dan aldığı taktiksel direktiflerle bambaşka bir oyun sergiledi. Rakibine arka arkaya gerçekleştirdiği ataklarla yüklenen temsilcimiz rakip kalede gol pozisyonlarına girse de bir türlü aradığı golü bulamadı. İkinci yarıda oynadığı oyunla rakibine baskı kurmaya çalışan temsilcimiz tüm riskleri alarak rakip kaleye yüklendi. Takım halinde rakibin üzerine yüklenen Kahramanmaraşspor, arka tarafta bıraktığı boşluklarda kalesinde zor anlar yaşadı.

TABELA SON DAKİKADA DEĞİŞTİ

İlk yarı Ev sahibinin üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmada 90 dakika boyunca gülen taraf Kırklareli ekibi olurken rakibine tam takım yüklenen temsilcimiz aradığı golü son dakikada buldu. Karşılaşmanın son dakikasına kadar oyunu bırakmayan temsilcimiz golü de Recep Yaşar’la buldu. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Recep Yaşa’la beraberlik golünü bulan temsilcimiz son dakikada attığı golle 1 puana razı oldu. Aldığı 1 puanla puanını 5’e çıkaran kırmızı beyazlı ekip 10’uncu sırada yer aldı.

ASLAN KIRKLARELİNE KARŞI ÇOK İYİ

Daha önceki sezonlarda da hem iç sahada hem dış sahada rakibine üstünlük kuran ve iç saha ve dış sahada 3 puanı koparak Alpedo Kahramanmaraşspor bu sezon ise Kırklarelispor ile ilk karşılaşmasında son dakikada Recep Yaşar’ın attığı golle sahadan 1 puanla ayrıldı. Rakip karşısında 34. Dakikada Gökhan Yazıcı’nın attığı golle ilk yarıyı 0-1 geride kapatan Alpedo Kahramanmaraşspor 2. Yarıyı da üstün oyunu ile rakibe baskı kurdu ve karşılaşmanın son dakikasında (90. Dakikada) rakip kaleyi abluka altına alarak Recep Yaşar ile zafere ulaştı. 2014-2015 sezonunda karşılaşan iki ekibin karşılaşmasında 20.09.2014 tarihli müsabakada Kırklarelispor evinde Kahramanmaraşspor’a 0-1 mağlup olurken 08.02.2015 tarihinde 12 Şubat stadyumunda oynanılan karşılaşmada Kahramanmaraşspor rakibi Kırkarelispor’u 1-0 mağlup ederek her iki karşılaşmada da 3 puanı kaptı.

İLK DEPLASMAN BERABERLİĞİ

Ligde ilk hafta kendi evinde Bugsaşspor ile berbare kalan Akdeniz aslanı Kırklareli beraberliği dış sahada aldığı ilk deplasman beraberliği oldu. Lige Bugsaşspor beraberliği ile başlayan ve Hatay Galibiyeti ile moral bulan ardından ise şok bir Ümraniye mağlubiyeti ile sarsılan temsilcimiz Alpedo Kahramanmaraşspor, şanssızlığını zorlu Kırklarelispor deplasmanında berabere kaldı. Bayram öncesi Arife günü çıktığı Ziraat Türkiye Kupası maçında ise Pazarspor’a 0-1 mağlup olmuştu.

ASLAN’IN BU SEZONKİ PUAN PERFORMANSI

Alpedo Kahramanmaraşspor bu sezonun 4 maçının 1’inden üç puan alırken, 2 maçını beraberlikle bitirdi. 4 maçta 3 gol atan ekip kalesinde 6 gol gördü ve 5 puan elde etti. İç sahada ise 2 maçından bir beraberlik alan ekip 1 puan topladı. Kırmız beyazlılar 2 dış saha maçının birini kazanırken, birinden bir puanla ayrıldı ve 4 puan topladı.

HAKEMLER

Alpedo Kahramanmaraşspor’un deplasman da oynadığı Kırklarelispor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi hakemlerinden Serhad Ürkmez yönetti. Karşılaşmanın 1’inci yardımcı hakemliğini İstanbul Bölgesinden Mehmet Yıldırım, 2’inci yardımcı hakemliğini ise İstanbul Bölgesinden Fettah Yiğit yaptı. İstanbul Bölgesi hakemlerinden Tolga Ahmet Kalaycı’nın Dördüncü hakemliği yürüttüğü maçta, Coşkun Zenginer gözlemci, Deniz Özaral da temsilci olarak bulundu.

PUAN SIRALAMASI

4’üncü hafta sonrasında 2. Lig Beyaz gurupta, haftayı 3 puanla tamamlayan 12 puanlı Sarıyer liderliğini sürdürdü.  Sarıyer’in liderliğine ortak olmak isteyen 12 puanlı İstanbulspor 2’inci sırayı alırken, 8 puanlı takımlardan Ümraniyespor 3’üncü, 8 Puanlı Menemen Belediyespor 4., yine aynı punada yer alan Hacettepespor 5. Sırada yer bulurken, 6 puanlı Hatayspor 5,aynı puanda Bugsaş 7. Sırada yer bulurken, 5 puana sahip olan Nazilli 8 sırada yer buldu. 5 puanlı Kırklarelispor 9, aynı puanda yer alan temsilcimiz Alpedo Kahramanmaraşspor 10, 4 puanı bulunan Konya Anadolu Selçuklu 11, yine aynı puanda yer alan Bayrampaşaspor 12., aynı puanda yer alan Fethiyespor 13. Sırada yer aldı. 3 puanlı Bandırmaspor 14. Sırada yer alırken aynı puanda yer alan Orduspor 15. Sırada yer aldı. 1 puanlı Anadolu Üsküdar 1905 spor 16, 1 puanlı Pendikspor 17. Sırada, 1 puanlı Pazarspor 19. Sırada yer aldı.

4’ÜNCÜ HAFTA YORUMU

Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Gurupta 4’üncü hafta karşılaşmaları sonuçlandı. Hafta sonu oynanan 9 maçta 23 gol kaydedildi. Oynatılan 9 karşılaşmanın 5’ini ev sahibi ekipler kazandı. 4 maçın beraberlikle sonuçlandığı haftada deplasman ekipleri hep mağlup oldu. Haftanın en gollü karşılaşmaları ev sahibi ekibi Lider Sarıyerspor 5-0 kazandığı Pazarspor karşılaşması oldu.

MAÇIN KARNESİ

STADYUM: Lüleburgaz 8 Kasım

 

HAKEMLER: Serhad Ürkmez**, Mehmet Yıldırım**, Fettah Yiğit**

KIRKLARELİSPOR: Ozan Öztürk**, Davut Babur**, Cemal İşleyen***, İlkem Özkaynak**, Aytek Aşıkoğlu**, Cafercan Aksu***,Emin Yalın**, Engin Güngör* (Dk.14 Nazif Şener**), Salim Kaya**, Şahinali Terzi***, Gökhan Yazıcı****

KAHRAMANMARAŞSPOR: Mesut Balkan**,  Koray Sönmez Uysal**, Hayrettin Cengiz**, Hüseyin Keleş***, Onur Karakabak***, Volkan Özcan*, Mehmet Menderes Önkuzu****, Recep Yaşar****, Ramazan Durdu*, Ali Osman Aydoğan**, Eser Akbaş**

GOLLER: Dk.34 Gökhan Yazıcı (Kırklarelispor), Dk.90 Recep Yaşar (Alpedo Kahramanmaraşspor)

 

Haber: İLKER YİYEN