Site Logo

CEYHAN TRİBÜNLERİ SELAMLADI

Karşılaşma başlamadan önce taraftarın yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Ceyhan, maçın başında tribünlerin çağrısına kulak vererek tek tek bütün tribünleri dolaşarak böyle önemli bir günde kendilerini yalnız bırakmayan taraftara teşekkür etti.
Geçen sezon başında ligin başlamasına çok az bir süre kala takımı devralan iş adamı Fatih Mehmet Ceyhan, geçen sezon büyük bir özveri ile mücadele ederek takımı ligde tutmayı başarmıştı. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Ligin başından bu yana elinden geldiği kadar takıma maddi manevi desteğini eksik etmeyen Ceyhan, sezon başı yaptığı büyük transfer hamlesi ile takıma ne kadar önem verdiğini bir kez daha gösterip, yaptığı özverili çalışmalarla taraftarı da arkasına almayı başarmıştı. Takımın ilk maçı olan Bugsaşspor maçında da takımın gerçek sahipleri ile buluşan Başkan Ceyhan, tek tek bütün tribünleri dolaşarak böyle önemli bir günde kendilerini yalnız bırakmayan taraftara teşekkür etti.

“İNANDIK İNAT ETTİK, ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Her fırsatta kendilerinin yanında sadece taraftarın olduğunu ifade eden Başkan Ceyhan, sözlerini yenileyerek “bu takım hepimizin bu takıma sahip çıkalım” dedi. Ceyhan Tribünleri selamlarken taraftara şu şekilde seslendi, Bundan sonraki sürekte biz düşmeme hesapları değil liderlik hesapları yapacağız. Doğru zamanda doğru hamlelerle şampiyonluğa oynayan bir takım olacağız. Bunu da buradan taraftarımıza, Kahramanmaraş halkına duyurmak istiyorum. Biz bu sefer ki hedefimiz sloganımız; “ inandık inat ettik, şampiyon olacağız” dedi.