Site Logo

ASLANLAR SAHAYA ÇIKIYOR

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor Bugsaşspor mesai hazırlıklarını tamamlayarak maçın saatini beklemeye başladı.

Spor Toto 2. Ligde maçlar Pazar günü başlayacak olan karşılaşmalarla start alıyor. Hazırlıklarını Kahramanmaraş’ta sürdüren Alpedo Kahramanmaraşspor dün yapılan hazırlıklarla noktaladı. Kırmızı beyazlı ekip Teknik patron Mehmet Erdal Alparslan gözetiminde yoğun tempoya tabi tutularak çalışmalarını günde çift idmanla tamamladı. Pazar günü Bugsaşspor maçına hazır kıta olan Alpedo Kahramanmaraşspor taraftarı ile buluşacağı maç saatini bekliyor.

BUGSAŞSPOR MAÇI YARIN

Alpedo Kahramanmaraşspor 2015-2016 sezonuna bu hafta sonu oynayacağı Bugsaşspor maçı ile başlıyor. Spor Toto 2. Ligde yer alan temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un lig maçları bu Pazar saat 15:30’da 12 Şubat Stadyumunda start alıyor. Sezon hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-beyazlılar, Bugsaşspor karşısında da taraftarının desteğiyle galip gelip sahadan üç puan ile ayrılmayı hedefliyor. Taraftarların özlemle beklediği lig müsabakaları bu hafta start alacak. Geçtiğimiz sezon 2. Ligde son haftalarda aldığı sonuçlarla düşmekten son anda kurtulan temsilcimiz de büyük bir değişim ile sezona merhaba diyecek. Taraftarın büyük ilgi göstermesi beklenen bu önemli karşılaşmayı kazanarak lige moralli başlamak isteyen kırmızı-beyazlı ekibimiz, sezonu en iyi şekilde tamamlamak için üstün bir gayret ortaya koymayı planlıyor.

MAÇI ALTUN YÖNETECEK

Spor toto 2.lig Beyaz grupta yer alan Alpedo Kahramanmaraşspor 2015-2016 sezonun ilk haftasında 6 eylül pazar günü saat 15:30 12 şubat stadında Bugsaşspor’u konuk edecek. Karşılaşmayı Kayseri bölgesinden Emre Altun yönetecek  1. yardımcı hakem Sivas bölgesinden  Barış Yüksektepe  2.yardımcı hakem Kayseri bölgesinden  İlyas Emektar yapacak.

BİLET FİYATLARI GECEN SEZONLA AYNI OLMASI BEKLENİYOR

Bilet fiyatlarının henüz açıklanmadığı maçın Kapalı 10 tl Maraton 5 tl Kale Arkası ise 1 tl olması bekleniyor. 3 mayıs 2015’te Pazarspor’u  farklı skorla yenip hem ligde kalan hemde taraftarıyla vedalaşan Alpedo  Kahramanmaraşspor 6 Eylül’de yeniden taraftarıyla buluşacak.