Site Logo

CEYHAN:“BU TAKIM HEPİMİZİN HEP BİRLİKTE SAHİPLENELİM”

Birlik ve beraberliğin Alpedo Kahramanmaraşspor için çok önemli olduğunu vurgulayarak Kahramanmaraşspor’a şehrin sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Başkan Mehmet Fatih Ceyhan, Kahramanmaraş’ın ve Kahramanmaraşspor’un daha da yüceltilmesi için gereken her şeyi yapacağını söyleyerek “Bu takım hepimizin hep birlikte sahiplenelim, yüceltelim” dedi.

“BUGSAŞ MAÇI ŞÖLEN HAVASINDA GEÇECEK”

Pazargünü oynanacak karşılaşma hakkında konuşan Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Bugsaşspor’un önemli bir takım olduğunu ve kendi saha ve seyircisi önünde bu önemli müsabakayı kazanmak istediklerini söyledi.

Bu takımı daha iyi yerlere getirmek için öncelikle birlik olmalıyız diyen Başkan Ceyhan, “ Pazar günü taraftarımızın desteği ile 3 puanı alacağımızı düşünüyorum. Nasıl başlanırsa öyle gider düşüncesinden yola çıkarak bu karşılaşmayı kazanmamız gerektiğini vurgulamak istiyorum. Bu nedenle taraftarımızla birlik olup lige damga vurmalıyız. Birbirimizi sevmeliyiz. Bize emredildiği gibi “Birlikte rahmet vardır, Ayrılıkta azap” Azaba talip olmayalım, rahmete talip olalım. Yani birlik olalım, gelin canlar, bir olalım, iri olalım, diri olalım. Bu şehrin gerçek aşıkları taraftardır. Bizim için taraftar çok önemlidir ve Bugsaş’ı taraftar desteği ile mağlup edeceğiz. Bugsaş ile oynayacağımız maç bizim için çok önemlidir. Ayrıca lige kendi saha ve seyircimiz önünde başlamamız da bizleri mutlu etmekte. Bunun bir avantaj olduğunu düşünüyorum ve futbolcularıma, teknik ekibime ve taraftarımıza güveniyorum. İnşallah hafta sonu zafere ulaşan taraf olacağız ve Kahramanmaraşspor’un gerçek kimliğini ortaya koyduğunu göreceğiz” dedi.