Site Logo

“LİGE İYİ BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ”

Kahramanmaraşspor teknik direktörü Mehmet Erdal Alparslan, lige iyi başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Kırmızı- Beyazlılarda Tecrübeli teknik adam Mehmet Erdal Alparslan yönetiminde sezona hazırlanan futbolcular, hem güç depoluyor hem de oyun sistemi üzerinde çalışmalar yapıyor.

Hazırlık maçlarıyla birlikte takımın oyun düzenini oturtmak isteyen Alparslan’ın çalışmalar esnasında futbolcularla yakından ilgilendiği gözlemlendi.

Bugsaş maçı çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan teknik patron Alparslan, “Lige iyi hazırlanıyoruz. Yeni transferlerimiz kısa zamanda takıma uyum sağladılar. Arkadaşlık, birlik ve beraberlik çok iyi. İnşallah bu birliktelik başarıyı getirecektir. Tek arzumuz ve isteğimiz lige iyi bir başlangıç yapmak. Afyon’daki hazırlık maçlarımız ne durumda olduğumuzu daha net gösterdi ama bu bir ölçü değildir. Oyuncularımın tamamını Bugsaş ile oynayacağımız maçta görmek istiyorum” dedi.

Alparslan, oynadıkları hazırlık maçlarında oyun sistemini oturmak istediğini ifade ederek, şunları söyledi: "Afyon Kampındaki hazırlık maçlarında iyi bir netice aldık. Orada her futbolcuya şans vererek takımın ne yapacağını gördüm. Önümüzde Bugsaş maçı var.  Bu maçta tüm futbolcuları yakından görme fırsatı bulacağım. Buda hem onlar için hem de benim için güzel olacak. Futbolcular bu maç için canı gönülden çalışıyor. Çalışmalarından dolayı hepsine teker teker teşekkür ediyorum. Faydalı bir kamp dönemi geçirdiler. Buda onların sezon içinde hazır olmasını sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.