Site Logo

İZZET KAZANCI :“MAÇ HAVASINA GİRDİK”

Kahramanmaraşspor Sportif direktör İzzet Kazancı, ligin ilk haftasında Bugsaşspor ile oynayacakları karşılaşmayı kazanıp, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz gurupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’da Sportif direktör İzzet Kazancı, Bugsaşspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydederek, “iyi bir kamp süreci geçirdik. Geçen hafta içerisinde Kahramanmaraş’a dönüş yaptık. Kampta en iyi şekilde hazırlandığımızı düşünüyorum. Çok şükür ciddi bir sakatlıkta vermedik. Takım olarak iyi bir hava yakaladık. Yeni sezonun ilk maçına iyi şekilde hazırlanıyoruz" diye konuştu.

Kahramanmaraşspor’un Süper ligdeki takım kaptanlığını yürüten, Futbol hayatından sonra kendi memleketinin takımı Kahramanmaraşspor’a Sportif direktör olarak getirilen İzzet Kazancı, takım olarak yeni takviyelerin çabuk kaynaştıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Her kulüpte gelen ve giden futbolcular oluyor. Bizim kulübe de gelen ve gidenler oldu. Profesyonel futbolcular, bunları aşmaları da gerekiyor. Takım olarak ne kadar çabuk kaynaşırlarsa, o kadar başarılı olurlar. Kimin maçta neler yapacağını bilmiyoruz. Hazırlık maçlarında bazı özellikleri gördük. O yüzden kampların önemi daha da fazla. Biz çok şükür o uyum sorununu atlattık. Tam olarak takım olduk. Ligde de bu durumu pekiştireceğiz. Takım olarak ta performansımız çok iyi. Mücadeleci bir takım ruhumuz var. Çok şükür kamp dönemini de kazasız ve belasız olarak atlattık. Bu haftada ilk maçımıza çıkacağız. Takım olarak biz hazırız. Sezonun ilk maçı olan Bugsaşspor karşısına çıkacağız. Maç havasına girdik. İnşallah sezonun ilk maçına taraftarımızın da desteğini alarak güzel bir galibiyet alarak başlarız” dedi.