Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR'DA İZİN BİTTİ

Yeni sezona Hazırlanan Alpedo Kahramanmaraşspor Afyon kampını tamamlaması ile verilen 2 günlük izin sona erdi.

İkici etap kamp çalışmalarını Afyonkarahisar’da sürdüren Alpedo Kahramanmaraşspor bugün itibari 2 günlük izinleri sona erdi. Yoğun bir kamp dönemini atlatan Akdeniz aslanları Afyon Kampının sona ermesi ile 2 günlük izine ayrılmışlardı. 2 gün boyunca aileleri ile vakit geçiren Akdeniz aslanları Bugün Kulüp tesislerinde bir araya gelerek çalışmalara başlayacaklar.

Sezonun ilk hazırlık çalışmalarına 20 Temmuz da top başı yaparak başlayan ve Kendi tesislerinde yaptığı çalışmaların ardından ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar’a giden temsilcimiz Alpedo Kahramanmaraşspor, burada yoğun bir kamp dönemi geçirdi. Gazetemiz spor Muhabiri İlker Yiyen’in de yakından takipte bulunduğu Afyonkarahisar kampında Yoğun bir antrenman programı ve yapılan hazırlık maçları ile geçen kamp hafta içerisinde sona ermişti. Kampın sonra ermesi ile birlikte 2 günlük izne ayrılan futbolcular 29 Ağustos Cumartesi günü kadar izinliydi. Bugün İzinin bitmesi ile birlikte tekrar Alpedo Kahramanmaraşspor tesislerinde bir araya gelerek yeni sezonun ilk karşılaşması olan Bugsaşspor maçına hazırlanacaklar.

TAKIM GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Bugün Kahramanmaraş’ta toplanan ve hazırlıklara başlayacak olan Alpedo Kahramanmaraşspor’daYapılan transferle yeni sezonda yeni bir takım kurmaya çalışıyor. Alpedo Kahramanmaraşspor, yeni kurduğu takımı taraftara tanıtmak amaçlı 12 Şubat Stadında bir gösteri maçı yapacak. Lig maçının yapılacağı hafta oynanacak gösteri maçına tüm taraftar davet edilecek. Karşılaşma ise Alpedo Kahramanmaraşspor’un futbolcuları 2 ye bölünerek Kırmızı- Beyaz takım olarak kendi aralarında müsabakaya çıkacaklar. Bu karşılaşma büyük ihtimalle hafta içine göre ayarlanacak.