Site Logo

ASLANLARA 2 GÜN İZİN

Yeni sezona Hazırlanan Alpedo Kahramanmaraşspor Afyon kampını tamamlaması ile izine ayrıldı.

İkici etap kamp çalışmalarını Afyonkarahisar’da sürdüren Alpedo Kahramanmaraşspor bugün itibari ile kampı sonlandırılması ile birlikte futbolcular Bugün (27.08.2015 Perşembe) olmak üzere 2 günlük izine ayrıldılar. Yoğun bir kamp dönemini atlatan Akdeniz aslanları 2 gün boyunca aileleri ile vakit geçirecekler.

Sezonun ilk hazırlık çalışmalarına 2 Temmuz da top başı yaparak başlayan ve Kendi tesislerinde yaptığı çalışmaların ardından ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar’a giden temsilcimiz Alpedo Kahramanmaraşspor, burada yoğun bir kamp dönemi geçirdi. Gazetemiz spor Muhabiri İlker Yiyen’in de yakından takipte bulunduğu Afyonkarahisar kampında Yoğun bir antrenman programı ve yapılan hazırlık maçları ile geçen kamp bugün sona erdi. Kampın sonra ermesi ile birlikte 2 günlük izne ayrılan futbolcular 29 Ağustos Cumartesi günü tekrar Alpedo Kahramanmaraşspor tesislerinde bir araya gelerek yeni sezonun ilk karşılaşması olan Bugsaşspor maçına hazırlanacaklar.

YORUCU BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRİLDİ

Geçen sezonbaşı yaşanan sıkıntıları bir daha yaşamamak adına işi en baştan sıkı tutan Alpedo Kahramanmaraşspor kendi tesislerinde yaptığı günlük çift antrenman programını Afyonkarahisar’da da uyguladı. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki antrenman yapan futbolcular yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak için büyük bir konsantrasyonla çalıştılar. Hırslı antrenman programının sonucunda hazırlık maçlarında prova eden kırmızı beyazlı ekip aldığı iyi sonuçlarla yeni sezon içi iyi bir takım olduklarını gösterdi. Alınan 3 galibiyet 1 beraberlik takımda moral depolamaya yararken takım içerisindeki uyum ise yönetime yansıdı.

TURNUVANIN 1. Sİ OLDU

Aşırı Yoğun bir şekilde geçirilen ve Korel Termal Otelde konaklayan Akdeniz aslanları kamp programında yaptığı hazırlık maçları ile yeni sezonda oynayacağı maçların provasını yapmış oldu. Alpedo Kahramanmaraşspor, bu maçlardan aldığı sonuçlarla yeni sezon için umut verdi. Şu ana kadar yaptığı maçlar sonucunda Kırklarelispor’u 1-0, Fatih Karagümrükspor’u 2-1, Kocaeli Birlikspor’u 1-0 yenmeyi başarırken grupta yer alan bir diğer İstanbul temsilcisi Tepecikspor ile 0-0 berabere kaldı.

AÇILIŞ MAÇI İLE TAKIM GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Yaptığı transferle yeni sezonda yeni bir takım kuran Alpedo Kahramanmaraşspor, yeni kurduğu takımı taraftara tanıtmak amaçlı 12 Şubat Stadında bir gösteri maçı yapacak. Lig maçının yapılacağı hafta oynanacak gösteri maçına tüm taraftar davet edilecek. Karşılaşma ise Alpedo Kahramanmaraşspor’un futbolcuları 2 ye bölünerek Kırmızı- Beyaz takım olarak kendi aralarında müsabakaya çıkacaklar. Bu karşılaşma büyük ihtimalle hafta içine göre ayarlanacak.