Site Logo

KMS KOMBİNE KART SATIŞLARI BAŞLADI

Yeni sezonda Kahramanmaraşspor’un 2015-2016 futbol sezonu kombineleri satışa çıktı.

2015-2016 futbol sezonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz gurupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’da kombine satışları başladı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kahramanamraşspor, sezonun ilk maçını 12 Şubat Stadyumunda 06 Ağustos 2015 Pazar günü Buğsaşspor’a karşı oynarken, yeni sezonun kapalı tribün kombine kart satışlarına da başladı. Tüm sezonu kapsayan kombine kart fiyatını olarak 300 TL olarak Belirleyen Kahramanmaraşspor, kombine alacak taraftarlara da sürpriz hediye olarak ta taraftar kartı hediye edecek. Kapalı tribün kombine kart satışları için taraftarlardan 0542 212 03 39 nolu cep telefonundan irtibat kurulmasını isteyen kırmızı-beyazlı ekip, bu sezon ciddi bir kadro ile şampiyonluk mücadelesi için bütün taraftarları kombine almaya davet etti. Bu sezon ciddi yatırımlar yapılarak kurulan güçlü kadroyla birlikte şampiyonluğu hedefleyen Kahramanmaraşspor yönetimi, taraftarların yeni sezon maçlarına büyük bir katılım sağlamasını bekliyor.

TALEBE GÖRE BASILACAK

Yeni sezona Kombine ile girmeyi düşünen Kahramanmaraşspor arz - talebe göre kombine bastırmayı düşünüyor. Alınan bilgiler doğrultusunda ilk etapta belirli sayıda baskıya verilecek olan Kombineler satış doğrultusunda arz ve talebe göre baskı yapılıp Kahramanmaraşlı taraftarlara satışa sunulacak.

BİLET SİSTEMİ DE GEÇERLİ OLACAK

Arz talebe göre kombine satışına girecek olan Kahramanmaraşspor’da taraftar aynı zamanda geçen sezonki gibi biletle de taraftar stadyuma giriş yapacak. Bilindiği gibi Kahramanmaraşspor bilet konusunda stadyumun faali gibi sıkıntılı bir dönemece girerken Stadyumda bazı alanların bakıma alınması konusunda bilet baskısı da stadyumda faal olan alanlara göre baskısı yapılacak.

İNŞALLAH AYNI HATAYA DÜŞÜLMEZ

Kahramanmaraşspor’un daha önceki sezon (PTT 1. Lig de) yaşadığı sıkıntıların biri ise kombine sahiplerinin sahaya alınmaması sıkıntısı olmuştu. Daha önceki sezonda Kahramanmaraşspor PTT 1. Lig’de mücadele ederken Kahramanmaraşspor’da maddi ve manevi sorunlara bir de organizasyon eksikliği eklenmişti. Kahramanmaraşspor’un Hanefi Mahçiçek Stadyumunda oynadığı karşılaşmada taraftarlar giriş ve çıkışlarda sorunlar yaşarken, özellikle kombine kart sahipleri komik bahanelerle maçlara alınmamıştı. Bu doğrultuda yeni sisteme konulması planlanan Kombine işi İnşallah bu durum bundan sonraki süreç için bir ders olur ve böyle durumlar bir daha oluşmaz. Kahramanmaraşspor kulübü köklü ve her Kahramanmaraşlı için büyük bir değere sahip bir kulüptür. Bu gibi olaylarla anılması hem taraftar olarak bizi rencide eder, hem de kulübe zarar verir.