Site Logo

KMS’NİN AFYON KAMPI BAŞLADI

Yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapmayı hedefleyen 2. lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2. etap kampı için gittiği Afyon'da…

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Afyon’daki kampa davet edilen Akdeniz Aslanları, karayolu ile Afyon’a geçerek kamp yapacağı otele yerleşti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kahramanmaraşspor kafilesi 2. etap çalışmaları için Afyon’a gitti. TFF tarafından kampa davet edilen Kırmızı- Beyazlı takımın Afyon’da 4 hazırlık maçı yapacağı öğrenildi. Akdeniz aslanları, 16 Ağustos’ta Kırklarelispor, 18 Ağustos’ta Fatih Karagümrük, 21 Ağustos Tepecikspor, 25 Ağustos’ta Kocaelibirlikspor ile hazırlık karşılaşması yapacak. Kamp sonrasında ise oyuncuların 2 günlük izin yapacağı öğrenildi. Kampa davet edilmelerinin kendilerini gururlandırdığını ifade eden Kahramanmaraşspor kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Geçen yılki uyguladığımız daralma politikamızın meyvesini şuan alıyoruz. Borcumuz olmayan kulüpler arasında yer aldığımız için gururluyuz” dedi.

“BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS”

Kendileriyle birlikte kampta çok güçlü ekiplerin yer aldığının altını çizen Başkan Ceyhan, bu kampı çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini ifade ederek, “TFF’nin kamp jesti sürpriz oldu. Bir anda alınan bir karardı. Bizde programımızda değişikliğe gitmek zorunda kaldık. 4 tane hazırlık karşılaşmasında boy göstereceğiz. Kendimizi test etme açısından ve lige hazırlık adına yararlı bir kamp dönemi geçireceğiz. Afyon’da hava şartları da Kahramanmaraş’a göre iyi. Futbolcularımızın sağlığı açısından da iyi bir kamp olacak” diye konuştu.

“RAKİPLERİMİZİDE TAKİP EDECEĞİZ”

Afyon kampının hem kendiler için hemde rakipleri tanımak açısından iyi olacağını dile getiren Ceyhan,

“Ligdeki bir çok rakibimiz burada kamp yapıyor. Rakiplerimizin burada olması bizim için çok güzel büyük bir avantaj. En azından rakiplerimizi takip edip daha iyi tanıyacağız. Kampın bize çok faydası olur. Çalışmalarda eksiklerimizi görüyoruz ve oyuncularımızın yeteneklerini takip edip ona göre tedbirlerimizi alıyoruz. Kampta 4 hazırlık maçı yapacağız. Burada ufak çaplı bir hazırlık turnuvasına katılacağız ve kampımızı 25 Ağustos'ta tamamlayacağız. İnşallah lige güçlü ve hazır şekilde iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.