Site Logo

TRANSFERDE ÖNEMLİ OLAN SAHADAKİ BAŞARILI PERFORMANS

Kahramanmaraşlı futbol severler artık 2 profesyonel takımlarının da üst liglere çıkmasını istiyorlar.

Spor Toto 2.lig Beyaz grubunda Kahramanmaraşspor ile Spor toto 3.lig 2. Grubunda mücadele edecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kulüpleri Kahramanmaraş’ımızı temsil ediyorlar.

Artık kentimize alt ligler yakışmıyor diyen Kahramanmaraşlı bir grup taraftar adına bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik,” Biz taraftarız konuşmada yaparız açıklamada. Bizim tek düşüncemiz yıllardır peşinde olduğumuz takımlarımızdır.

Kahramanmaraş’ı bir veya iki takımı niye Süper Ligde kentini temsil etmesin ki. Her iki takımızda çeşitli nedenlerden ötürü ne yazık ki göz göre göre yakaladıkları üst lig fırsatlarını ayaklarıyla adeta tekmelediler. Görüyoruz üst liglerde mücadele eden takımları başarılı oluyorlar bizden fazlada üs liglerdeler. Bizim üzüntümüz biz niçin başarılı olamıyoruz. Bunu herkesin iyi bilmesini istiyoruz, transferde önemli olan sahadaki performans ve başarıl olabilmektir. Sonuç olarak her iki kulübün yönetimine de rica ediyoruz, gayesiz hedefsiz sıradan takım olmak istemiyoruz.

Bunun için baştan tedbirlerini alsınlar. Hem bizleri hem de kendilerini üzmesinler. Futboldan anlayanlara yönetimlerinde yer versinler fikirlerini alsınlar. Bu işler futbolu her yönüyle bilmekle olur” dedi.