Site Logo

KALECİ ARAYIŞINA BAŞLADIK

Geçen sezondan sözleşmesi devam eden Kaleci Erman’la Şok bir ayrılık yaşayan Kahramanmaraşspor’da kaleci arayışı başladı.

Geçtiğimiz sezon devre arasında transfer edilen 27 yaşındaki kaleci Erman Öztürk ile yapılan görüşmeler sonrası, eşi ile ilgi yaşadığı problemler yüzünden yollar ayrılmak zorunda kalındı.

Geçen sezon takımda kurtarıcı olarak yer alan Tecrübeli kaleci Erman Öztürk, eşinin Kahramanmaraş’a gelmek istememesinden dolayı, Kahramanmaraşspor kulüp yönetimi ile yaptığı görüşmeler sonrası, Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan’dan izin istediği ve bu sorunlar nedeni ile de Kahramanmaraşspor’da forma giymek istemediğini iletmesinin ardından yollar ayrıldı. Ligin ikinci yarısında transfer edilen ve ikinci yarıda 12 maçta görev alan Kaleci Erman ile ilgili olarak Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan, “Erman’ın eşi ile olan sorunları dolayısı ile ve Kahramanmaraş’ta yaşamak istemediğini öne sürmesinden dolayı yollarımızı ayırdık” dedi.

“BİZİ İSTEMEYENİ BİZDE İSTEMEYİZ”

Kulüp Tesislerinde Tecrübeli kaleci, Erman ile ilgili olarak  açıklama yapan Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Erman eşinin Kahramanmaraş’a gelmek itemediğini kendisinden öğrendi ve bunun doğru olup olmadığını arştırmadan, bizim kulüp prosüdürlerimize uymayan veya bizi istemeyeni bizde istemeyiz felsefesi ile hareket ederek yolları ayırdık. Kalecimiz Erman eşi ile ilgili sorunlardan dolayı bizden ayrılmak istediğini, doğru yada yalan çok oraları araştırmadık. Bizimle problemi olan veya bizi istemeyeni bizde istemeyiz. Bizim felsefemiz sende pişti ise bizde soğudu muhabbeti ile, bizde artık kendisini istemiyoruz. Sözleşmesi devam eden bir futbolcu olduğu için profesyonelliğin şartları gereği Erman7ın transferinden hakkımız neyse onu da aldık. Sürekli söylüyoruz, artık burası bir çiftlik değil, öyle herkes kafasına göre gelip gidemez. Ayrılma süreci çok kısa bir sürede gelişti ve bizimle görüşmeler talep etti. Özellikle sportif direktörümüz ile görüşmek istediğini söylemiş. Bizim kulüp disiplinimize ve prosedürlerimize uymayanları daha öncede gördünüz. Gereken işlemler ve disiplin cezası olarak yapılması gereken uygulamaları, resmi hakkımız olan girişimlerimizi yaptık. Erman’da aslında bizimle görüşerek doğru yolu yaptı. Bizde üzerimize düşen görevi yaptık, kendisini gidebilmesi konusunda gereken yardımı yaptık. Ancak kulüp menfaatlerini koruyacak çerçevede prosedürde olan resmi haklarımızı talep ettik ve isteğimizi alarak yollarımızı ayırdık” dedi.

“ARAYIŞ İÇERİSİNDEYİZ”

Erman’ın ayrılması ile birlikte kaleci arayışlarını da yeniden hızlandırdıklarını ve yeni bir isim için hızlı bir şekilde girişimlere başladıklarını kaydeden Başkan Ceyhan, Rıdvan Koçak örneğini göstererek, Rıdvan’dan boşalan mevkie nasıl iyi bir transfer yaptıksak, kaleye de çok daha iyi bir transfer yaparız diyerek, “Erman’ın ayrılması ile birlikte yeni bir kaleci arayışımız başladı. Yeni bir kaleci transferi için gerekli girişimlerimizi hızlı bir şekilde başlattık. Bu tür sıkıntılı olan mevkilerde daha önce Rıdvan ile yaptığımız görüşmelerde de beklediğimiz sonuç çıkmayınca yine hızlı bir şekilde bugün olduğu gibi Volkan Özcan kardeşimiz ile görüşmelerimize başladık ve hızlı bir şekilde Rıdvan’dan boşlan bölgeye transferimizi yaptık. Volkan kardeşimizde gerçekten bekraundu güçlü bir arkadaşımız, futbolculuğu karakteri güçlü bir arkadaşımız. Volkan’da bizim için güçlü bir kazanım oldu.” şeklinde iddialı sözler sarf etti.

“AMACIMIZ BİLGİ KİRLİLİĞİNİ ORTADAN KALDIRMAK”

Ceyhan, basın mensuplarından özel olarak istekleri ve beklentileri hakkında  ise, “Buradan basın çalışanları arkadaşlarımızla birlikte de Kahramanmaraşspor adına oluşabilecek bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak adına, Kahramanmaraşspor hakkındaki tüm doğru bilgileri Kahramanmaraş halkı ve taraftarları ile paylaşmamız adına fikirlerimizi ve gelişmeleri paylaşmak istiyoruz. Doğru bilgileri doğru ve birinci ağızdan öğrenilmesi adına siz değerli basın mensupları ile de açık açık konuşmayı prensip haline getirmek istedim. Bu konuda da doğru adımlar attığımızı gelişen süreç içerisinde oluşturduk. Bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak adına sorulacak tüm sorulara yönetimimiz olarak açığız. Kahramanmaraşspor’a katkı adına doğru şeyleri doğru ağızdan paylaşıldığı zaman Kahramanmaraşspor’a en büyük desteği vermiş olursunuz. Yoksa yanlış bilgiler daha büyük yanlışları ortaya çıkarır ama biz bu yanlışları düzeltmek için biz basın mensupları aracılığı ile doğru bir şekilde iletişim kurup, bilinmesi gerekenleri paylaşmak istiyoruz. Problemlerin azalması açısından da bu çok önemli, problemin azalmasına katkı sağlayanlar olarak, sizlerden hiçbir şeyi saklamak istemiyorum. Onun için her türlü sorulara açık olmak istiyoruz. Bu doğru bilgiler ile birlikte sevincin parçası olacak ve sevinçlerimiz artacaktır “ şeklinde ifadeler kullandı.