Site Logo

ALPARSLAN, “İYİ YOLDAYIZ”

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Mehmet Erdal Alparslan, sorunsuz bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un tecrübeli teknik direktörü Mehmet Erdal Alparslan, yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Takıma inandığını ifade eden Alparslan, Trasferlerimiz de devam ediyor. Az aldık öz aldık. Aksikliklerimizi gidermeye başladık. Birkaç tane daha eksiğimiz var. Onlarıda tamamladığımız zaman ideal kadroyu oluşturacağız. Bundan sonra Nevşehir kampımızda  da hem hazırlık müsabakaları hem de oyunsal gelişimimizle takımımızı tamamlayacağız. Şu an da yanlış ve sıkıntılı bir durumumuz yok’ dedi.

“ALTERNATİF OLARAK GENÇLERİ DÜŞÜNÜYORUZ”

Takımın eksik bulunduğu mevkiler konusunda açıklamalarda bulunan Alparslan, eksik kalan bölgelere alternatif olarak Kahramanmaraşlı gençleri düşündüklerini dile getirdi. Alparslan,’ Şu an için sol ön ve sağ bek mevkilerinde sıkıntılarım var. Tabi bir  tanede stoper düşüncemiz var . Biz bir tane forvet aldık. Bunun yanında Menderes tam bizim istediğimiz oyuncu. Bizim bir sol tarafımız kaldı. Onu da aldığımız zaman ortaya iyi bir takım çıkacağına eminim. Biz çok parası olan bir takım değiliz .biz takıma alternatif olarak gençlerimizi düşünüyoruz. Kahramanmaraş’ın çocuklarına da fırsat verme adına bir planlamamız var’ ifadelerini kullandı.

“EKSİK BÖLGELERE TAKVİYE OLACAK”

Eksik bölgelere takviyelerinin devam edeceğini dile getiren tecrübeli teknik adam, "Sonuçta bütün takımlarla öyle ya da böyle karşı karşıya geleceğiz. Zorlu bir ligde mücadele edeceğiz. Çekişmeli bir sezon geçireceğiz. Bu ligde 1. Lige yükselebilmek için en az 10 ekip iddialı kadrolar kuruyor. Çok ciddi rakamlar harcanıyor. Etkili oyuncular alınıyor. Herkes kendi çapına göre bir takım yaratmaya çalışıyor. Bizde bu sene hem kadromuzu korumaya gittik hem de takviyelerle güçlendirmeye çalıştık. Hiçbir şey kolay olmuyor. Hatta biraz ağır bile kaldık. Yine de bu anlamda Başkanımız ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Sonuç olarak ciddi transferler yaptık. Bu ciddi transferlere eksik bölgeler için devam da etmeliyiz” dedi.

Haber: İlker YİYEN