Site Logo

SANKO'DAN KMS'YE 200 BİN TL

Bir bardak suya ihtiyacı olan Kahramanmaraşspor’a Gaziantep Firması Sanko Holding’ten destek geldi.

Daha önceleri de Kahramanmaraşspor’a en büyük kaynak aktaran kurum SANKO Holding yine kırmızı-beyazlı ekibe 200 Bin lira destek vererek gene kulübün en büyük destekçisi olduğunu gösterdi.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adil Konukoğlu, Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih ehmet Ceyhan ve Kulüp As Başkanı Fikret Fındık ile yaptığı görüşmeler sonrası Fatih Mehmet Ceyhan ve Fikret Fındık’ı Gaziantep’e davet ederek 200 Bin Lira maddi destek verdi. Kahramanmaraşspor’un daha yüksekleri hak ettiğini vurgulayan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adil Konukoğlu, “Bizler her yıl olduğu gibi bu yılda yine Kahramanmaraş sporumuza maddi ve manevi destek verdiğimizi yineliyoruz. Benim memleketim Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman ben nerede yatırım yapıyorsam orası benim memleketimdir. Kahramanmaraş sporumuzu daha yükseklerde hatta süper ligde görmek istiyoruz. Biz SANKO Holding olarak her zaman olduğu gibi yine Kahramanmaraşsporumuza 200 Bin liralık bir destekte bulunduk. Gönül isterdi ki daha da büyük destek verelim ama şimdilik bu kadar. İlerleyen zamanlarda desteğimiz artarak devam edecek dedi ve kendisini ziyaret eden Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ve Kulüp As başkanı Fikret Fındık’a ve Kahramanmaraşspor’a da başarılar diledi.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ise SANKO Holding ülkemizin en önemli kurumlarından bir tanesi her yıl bize ciddi manada destek veriyorlar. Bu yılda yine bize 200 Bin liralık bir destekte bulundular. Bu desteğe ne kadar teşekkür etsek azdır. Kahramanmaraşspor bu bölgenin dinamiğidir. Türk futboluna ciddi kazanımlar da sağlamıştır. SANKO Holding’e yaptıkları destekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz dedi. Ziyarette SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adil Konukoğlu’na arkasında isimi yazan Kahramanmaraşspor forması hediye edildi.  

Haber: İlker YİYEN