Site Logo

Ceyhan, KMTSO'da KahramanmaraŞspor'u anlattI

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Ticaret ve Sanayi Odasında iş adamlarına Kahramanmaraşspor'u ve projelerini anlattı.

Kahramanmaraşspor ile ilgili projelerini de tek tek anlatan Ceyhan, İş adamlarından Kahramanmaraşspor'a destek vermelerini istedi. "Hiç kimseden karşılıksız para istemiyoruz. Sadece reklam talep ediyoruz. Reklamlarınızın da karşılığında alacağınız faturalar zaten vergiden düşüyor" dedi.

Başkan Ceyhan, takımın son durumu hakkında iş adamlarını bilgilendirirken gelecek planlamalarını ve projelerini de detaylarıyla anlattı. "Kahramanmaraşspor şirket diye destek vermeyenler var. Ben Kahramanmaraşspor'u tekrar dernek yapacağım. Yönetimi Kahramanmaraşlı değil diyorlardı şimdi biz aldık. Kahramanmaraşlı olmayan yönetime verilen desteğin 10 da birini bile görmedik. Herkes söylemleriyle çelişiyor. Biz kimseden karşılıksız bir şey istemiyoruz. Sonuçta Kahramanmaraşlı iş adamlarımız milyon düzeyinde vergi ödüyorlar. Biz diyoruz ki reklam bütçelerinizden bir kısmını Kahramanmaraşspor'a da ayırın. Tamamını istemiyoruz. Sadece reklam bütçenizin bir kısmını Kahramanmaraşspor'a verin ve bizde karşılığında fatura keselim vergiye gidecek para size reklam olarak geri dönsün. Hem de memlekerinizi takımına hayrınız yardımınız olsun. Bütün iş adamlarımız reklam veriyorlar. Fuarlar için de dünyanın parası dökülüyor. Sadece reklam ve tanıtıma ayrılan bütçenizden birazını kendi memleketinizin takımına haliyle kendi memleketinizin tanıtımına harcayacaksınız" dedi.

"Bakın kendi markamızı kurduk. Leo Sport büyüyecek ve zamanla belki de Kahramanmaraş'ın en büyük markası olacaktır. Sırf takımımızın geleceğini kurtarmak için projeler yapıyoruz. Taraftar Kart projemizde 20.000 seviyelerine geldik. Hala bu halk gücünü göremeyenler var. Halkın beklentileri şehirlerinin takımlarına sahip çıkılmasından yana ve bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bugün baktığınız zaman bir ilçe takımının bile stadyumunda 200 tane reklam tabelası oluyor. Bizim ihracat yapan 1.500 iş adamımız var ve 10 tane reklam tabelası alamıyoruz" diye konuştu.

Yorum Gazetesi