Site Logo

KMS STORE VE CAFE GELİŞİYOR

Kahramanmaraşspor Store ve Cafer artık daha aktif şekilde çalışacak.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyahan, Kahramanmaraşspor’un bulunduğu kritik noktadan dolayı Kahramanmaraşspor Store ve Cafe ile yeterince ilgilenemediklerini ve bundan sonraki süreçte Store ve Cafe’ye daha fazla ağırlık vereceklerini söyledi. Kahramanmaraşspor’un kurumsallaşması adına ilk adım olarak Kahramanmaraşspor Store ve Cafe’yi açan Başkan Ceyhan, Kahramanmaraşspor’un kritik ligde kalma mücadelesinde Store’yi bir karargah olarak kullandıklarını fakat Kahramanmaraşspor’un kritik süreci atlattığını ve bundan sonraki süreçte Store ve Cafe ile yakından ilgileneceklerini ifade etti.

‘KRİTİK SÜREÇTE STORE’Yİ İHMAL ETTİK’

Kahramanmaraşspor’un bulunduğu kritik noktadan dolayı Store’ye yeterince ilgi gösteremediklerini söyleyen Ceyhan, “ Hepinizin bildiği gibi Kahramanmaraşspor, zorlu bir süreçten geçti. Sezon başından bu yana bir çok sıkıntı ile uğraşmak zorunda kaldık. Allah’a şükürler olsun ki bu uğraşlarımızın karşılığını aldık ve Kahramanmaraşspor’u ligde tutmayı başardık. Artık Kahramanmaraşspor’un kurumsallaşması adına önemli adımlar atacağız” şeklinde konuştu.

STORE’DE ÜRÜN ÇEŞİDİ ARTACAK

İlk açıldığında Kahramanmaraşspor ürünlerinden çok azının bulunduğu Kahramanmaraşspor Store’de ürün çeşitliliği de artacak. Bu konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Ceyhan, “ Biz artık Kahramanmaraşspor Store ve Cafe ile daha yakından ilgileneceğiz. Ürün olarak çeşitlerimiz artacak. Formalar yapılıyor. Yeni sezonun formasını yapacağız artık. Eşofman, penye tişört, çorap ve şapkalar olmak üzere ürünler artıyor” dedi. 

'STOR’UMUZ SABAH AKŞAM AÇIK OLACAK’

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Ceyhan, bundan sonraki süreçte Store’nin sürekli açık olacağını belirtti. Ceyhan, “Bundan sonra Piazza’daki herhangi bir mağaza gibi açılış kapanış saati olacak. Sabahın normal saatinde açılacak ve akşamın geç saatlerinde de kapanacak. Cafe bölümü de normal bir Cafe gibi aktif şekilde çalışmaya devam edecek. Store’ye giden insanlar orada süper lig maçlarını izleyebilecekler ve karnını doyurmak için yiyecekler bulabilecekler. Biz orayı daha geliştirip sabahları sıcak çorba çıkarmayı da planlıyoruz. Ayrıca satranç ve tavla da olacak. Orayı insanların ailesi ile gelip rahat bir şekilde vakit geçireceği nezih bir yer yapmayı planlıyoruz. Çok şükür Kahramanmaraşspor’umuzu ligde bırakmayı başardık. Bundan sonraki süreçte işimiz Kahramanmaraşspor’un kurumsallaşması adına önemli adımlar atmak olacak. Bunun ilk adımı olan Store’yi en iyi şekilde geliştireceğiz” şeklinde konuştu.
Haber: Serkan Ardıç