Bayrak & Ata
Site Logo

Stad yoksa, Oyda yok?

Kahramanmaraşspor taraftarları sosyal paylaşım sitelerinde gün geçtikçe seslerini daha gür bir şekilde duyurmaya başladılar.

Sosyal Medya üzerinden örgütlenen Kahramanmaraşspor taraftarları twitter ve Facebook hesabından “Kahramanmaraş stadını istiyor!” başlığıyla açtıkları sayfa ile seslerini duyurmayı başardılar. Perşembe günü başlatılan Kahramanmaraş stadını istiyor kampanyasına twitter ve Facebook hesabı üzerinden Siyaset, Sanat, Spor, Sinema camiasından birçok ünlüde attıkları twittlerle Kahramanmaraşspor taraftarlarına destek verdiler. 

 

Milletvekilleri de unutulmadı! 

 

Kahramanmaraşspor taraftarları sosyal medya üzerinden sadece Gençlik ve Spor İl müdürü Ali İhsan Kabakçı’ya değil, Kahramanmaraş Milletvekillerine de çağrıda bulundular.

Spor Toto Süper Lig’de 4 büyük takımdan sonra bu sezon en fazla seyirci topladıklarını belirten taraftarlar, Milletvekillerinin bir an önce bu konuya el atmaları gerektiğini söylediler. 

 

Ulusal televizyonlara mesaj yağmuru

 

Ulusal Televizyonlarda yayınlanan spor programlarına da sosyal medya üzerinden twit, mail ve mesaj yağdıran Kahramanmaraşspor taraftarları Kahramanmaraş’ta stad istiyoruz diye seslenirken, özellikle Ulusal Televizyonlarda ki spor programlarına Elazığ, Hatay, Balıkesir taraftarları da mesajlar göndererek Kahramanmaraşspor taraftarlarına destek anlamında seslerini duyurmasına yardımcı oldular.  

 

Açıklama bekleniyor! 

 

Sosyal paylaşım sitelerinde "Kahramanmaraş stadını istiyor" çağrılarında bulunan taraftarlar, stadyum konusunda, genel seçim arifesinde iktidar kanadındaki milletvekilleri ve özellikle Grup Başkan Vekili Mahir Ünal'dan müjdeli bir açıklama yapmasını merakla beklediklerini belirtiyorlar.

 

Mahir Ünal'ın bu konuda açıklama yapıp yapmayacağı beklenirken, açıklama yapılmadığı takdirde Kahramanmaraşspor taraftarlarının  "stat yoksa oyda yok"? sloganlarının sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılmaya başlandığı konuşuluyor.

Kaynak: Kanalmaraş