Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR GALİBİYETE ODAKLANDI

Hafta sonu oynayacağı ligin son maçı olan Pazarspor hazırlıklarına devam eden Kahramanmaraşspor, bu son maçı alıp ligde kalmaya çalışacak.

Zor bir futbol sezonu geçiren Kahramanmaraşspor yönetimi gerek futbolcu gerekse de teknik ekip anlamında revizyona giderek takımı ligde tutma adına önemli adımlar attı ve yeni teknik kadro ile çıktığı 4 maçta yenilgisiz bir şekilde devam ederek ligde kalma adına çok değerli puanlar topladı. Ligin bitimi 5 hafta kala 3 as oyuncusunu disiplinsiz davranışları gereği kadro dışı bırakan ve bunun üzerine teknik kadro da değişikliğe giden Kahramanmaraşspor yönetimi son haftalarda teknik sorumlu olarak daha önce Kahramanmaraşspor’da çalışmış tecrübeli teknik adam Alaaddin Demirözü ve ekibini getirdi.
AZ ZAMANDA ÇOK İŞ
Ligini bitimine 5 hafta kala takımın başına geçen Teknik Direktör Alaaddin Demirözü ve ekibi az zamanda çok iş başararak, 4 maçta 8 puan topladı. Her maçı final olarak gören tecrübeli teknik adam, bu işi tek başına başarmadığını ve de henüz hiçbir şeyin belli olmadığını ifade etti. Demirözü: “ Ben bu sezon birçok yerden teklif almama rağmen bazı özel nedenlerden dolayı çalışmadım. Fakat ligin bitimine çok az bir zaman kala bize bir görev düştü ve bu takımın başına geldik. Zaten daha önce bu şehri tanıyordum ve Ankara’da olduğum için bu ligdeki birçok takımın maçlarını seyrettim. Biz ekibimle takımın başına geldik ve az zamanda bir şeyler başarmak için mücadele ettik. Her zaman söylediğim gibi ben kurtarıcı değilim. Biz taraftar, futbolcular, yönetim ve teknik kadro olarak büyük ekibiz. Biz ekip halinde hep birlikte bu takım için çalışıyoruz. Henüz her şey bitmiş değil. Önümüzde çok önemli bir maç var ve inşallah bunu maçı da alıp takımımızı hak ettiği yerde tutacağız” dedi.
HAZIRLIKLAR SON SÜRAT DEVAM EDİYOR
Salı gününden itibaren çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraşspor ilk antrenmanın Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yaptı. Takımı son beş hafta kala devralan Alaaddin Hoca, taktiksel ağırlıklı çalışmalar yaparak oyuncularını sürekli uyardı. Geldiği günden bu yana takım içerisindeki inancı perçinlemeye çalışan tecrübeli teknik adam gerek sportif faaliyetlerle gerekse de sosyal aktivitelerle futbolcular arasındaki arkadaşlık ortamını pekiştirmeye çalışıyor. Çalışmalar hem fiziksel hem taktiksel hem de mental açıdan ara vermeden devam ediyor.
RAKİP PAZARSPOR
Kahramanmaraşspor’un hafta sonu oynayacağı rakibi Pazarspor ligde kalmayı garantilemiş durumda. Ligde en son oynadığı maçta düşme potasında yer alan Gölbaşıspor’u 3-1’lik skorla yenip 39 puana yükselen Pazarspor, bu maça son derece rahat çıkacak. Rakip Pazarspor bu sezon kendi evinde oynadığı 17 maçta 5 galibiyet 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak iç sahada toplamada 22 puan topladı. Deplasman maçlarında daha iyi bir performans sergileyen Pazarspor, bu sezon deplasmanda çıktığı 16 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 17 puan topladı. Pazarspor’un ligde kalmayı garantilemiş olması Kahramanmaraşspor için bir avantaj gibi görünse de rahat bir takıma karşı oynamak daha zor olacak.