Site Logo

GÜLMEZ'DEN KAHRAMANMARAŞSPOR’A MORAL YEMEĞİ!

Bu hafta sonu Trabzon da Birlik Nakliyat Düzyurtspor’a konuk olacak olan Kahramanmaraşsporlu futbolculara Kahramanmaraşspor’un vefakâr Taraftarlarından Abdulkadir Gülmez moral yemeği verdi. 

Kahramanmaraş'ın sevilen isimlerinden biri olan ve engelli vatandaşlarımız için yürüttüğü ‘Tane Tane Kapakları Toplayalım Adım Adım Engelleri Aşalım’ kampanyası ile Engellilere umut olmaya çalışan Kapakçı amca diye bilinen İş Adamı Abdulkadir Gülmez, Çağlayandere Balık ve Et Restaurant'ta Kahramanmaraşspor'a moral yemeği düzenledi. Yemek ’ten sonra Kuran-ı Kerim tilaveti okunarak hep birlikte Düzyurtspor maçı galibiyeti için dualar edildi.

“HEYET TAM KADRO YER ALDI”

Çağlayandere Balık ve Et Restaurant'ta düzenlenen moral yemeğinde Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, yönetim kurulu üyeleri, taraftar grupları, teknik ekip ve futbolcuların da katıldığı moral yemeğinde temsilcimiz dualarla moral buldu. Son derece güzel ve keyifli bir ortamda gerçekleşen moral yemeği tarihi Ceyhan köprüsü yanında bulunan Balık Restorantın da gerçekleşti. Düzenlenen moral yemeğinde Kahramamaraşspor kafilesi tam kadro yer aldı.

“TARAFTAR GRUPLARI RENK KATTI”

Düzyurt maçı öncesi düzenlenen moral yemeğinde Kahramanmaraşspor’a gönül vermiş, yağmur çamur demeden tamının arkasında 12’inci adam olarak görevini, yerine getiren taraftar grupları takımlarının yalnız bırakmayan isimler oldu.

İç sahada ve deplasmanda takımlarını destekleyen Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği yönetim Kurulu Üyesi Soner Deşir, İlker Yiyen, Edeler Grubu amigolarından Serkan Altunbaş, Yılmaz Yanık, Kahramanmaraş sevdalılarından Ali Koca, Adnan Gündeşli, Ferhat Gündeşli, Yusuflar mahallesi Muhtarı Nazif Mencik, Yerel Sanatçı Ümit Palta, Şeref Dere ve birçok isim takımlarını yalnız bırakmadı.

DUALAR OKUNDU

Hafta sonu Trabzon Düzyurt deplasmanına giden Kahramanmaraşspor’a vefakâr Taraftarlardan Abdulkadir Gülmez’in verdiği Moral yemeğinde Kahramanmaraşspor kafilesine moral aşılanırken Yemek ’ten sonra Kuran-ı Kerim tilaveti okunarak hep birlikte Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçı galibiyeti için dualar edilerek başarı temennilerinde bulunuldu.

FINDIK’TAN MORAL TEŞEKKÜRÜ

Her hafta oynanacak maç öncesi verilen moral yemeklerini sürekli hale getirdiklerini ve bu sağlayan esnaflarımıza ve işadamlarımıza teşekkür ediyorum diyen Kahramanmaraşspor As Başkanı Fikret Fındık, Biz bu tür yemek programlarını daha önce geleneksel hale getirmiştik. Uzun zamandır buna ara vermiştik. Sağ olsun iş adamlarımız bu eksikliğimizi tamamlıyorlar. İnşallah bundan sonra sık sık bir araya geleceğiz. Ligde bulunduğumuz konuma bakarsak zor bir durumdayız. Başarısız bir sezon geçiriyoruz. Maalesef kurumsal başarımızı sportif başarımıza yansıtamadık. Son haftalarda yakaladığımız başarı bizi yukarılara doğru taşıyor. Biz takım olarak artık bir zafer peşindeyiz. İnat ettik düşmemeye. Yani zoru başarmak zorundayız. Bazen düşme potasında olursunuz ve asıl zafer düştüğün yerden kalkmaktır. Biz ne zaman bu düşme potasından kalkarsak o zaman zafer kazanmış oluruz” dedi. As Başkan Fındık, “Bugün bu moral kaynaklı yemeği veren Abdulkadir beye çok teşekkür ederiz” dedi.

“İNŞALLAH GALİBİYETLERLE LİGDE KALACAĞIZ”

Kahramanmaraşspor’un sezon başından bu yana takımın kendi sahasındaki, maçları kaçırmadığını ifade eden Abdulkadir Gülmez ise “Bizim davetimizi kırmayıp geldiğiniz için size çok teşekkür ediyorum. Fikret Başkanında dediği gibi inat ettik düşmeyeceğiz, inandık düşmeyeceğiz. Başarının sırrı inanmaktan geçer. Bizler inandık inşallah sizde inanın. Bu hafta Düzyurt deplasmanından 3 puanla dönersek derin bir nefes alacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bize galibiyet müjdesi ile dönerseniz bizi mutlu edersiniz. Alınan puanlar bizi lige tutunmamızda çok büyük faktör sağlayacak. Bu nedenle sizlere Düzyurt maçında başarılar diliyorum” dedi.

“NASİPSE 3 PUANI SİZLERE ARMAĞAN EDECEĞİZ”

Deplasmanda oynanılacak olan zorlu maçın önemine değinen Teknik patron Alaaddin Demirözü ise Düzyurt maçının kolay geçmeyeceğini ifade ederek, “zorlu bir doksan dakika oynayacağız. Rakibimizin de düşme tehlikesi var. Bu nedenle baskılı bir oyun kuracaklar. Bizde baskılar karşılık olarak açık arama çalışmasına gireceğiz. Bilindiği gibi sezonun sonlarına yaklaştık. Bu tür davetler bizlerin morallerine katkı sağlar. Bu organizasyonda emeği geçen Abdulkadir Gülmez beye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. İnşallah Düzyurt maçından puan yada puanlarla dönüş yapıp sağlam adımlarla yürüyeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Mehmet Fatih Ceyhan ise bu yemek organizasyonunda, Kahramanmaraşspor’a zorlu Trabzon deplasmanı öncesi yapılan izzeti ikramlarından dolayı Abdulkadir Gülemez’e yapılan bu nazik davetinden dolayı teşekkürlerini belirtti.

Haber: İlker YİYEN