Site Logo

KMS DÜZYURT MAÇINA HAZIR

Ligin 33. haftasında Trabzon’da Birlik Nakliyat Düzyurtspor ile karşı karşıya gelecek olan Kahramanmaraşspor, hedefi yine 3 puan olarak belirledi.

Ligde son haftalara giren Kahramanmaraşspor, zorlu Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçı öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayarak Trabzon’a gitti. Ya tamam, da devam mücadelesi veren Kahramanmaraşspor, zorlu Düzyurtyspor maçı öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayarak, hedefi 3 puan olarak belirledi. Geçtiğimiz hafta son Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u kendi evinde Hüseyin Keleş’in attığı gollerle 2-1’lik skor avantajı ile deviren temsilcimiz Kahramanmaraşspor, iyi futbolunu ve 3 puanı bu maçla sınırlamayıp, zorlu Düzyurtspor maçından da 3 puanı alarak çıkışını sürdürmek istiyor.

 

HAFTA YOĞUN ANTRENMANLARLA GEÇTİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor morali ile hafta içerisinde antrenmanlarını sürdüren Kahramanmaraşspor, Trabzon deplasmanından 3 puanı alıp rahat bir nefes almak istiyor. Hafta içerisindeki antrenmanlarda futbolcularına sürekli uyarılarda bulunan Teknik Direktör Alaaddin Demirözü, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında iyi bir sonuç aldıklarını ve bu iyi sonuçların devam etmesi için rehavete kapılmamaları gerektiğini söyleyerek, zorlu Düzyurtspor maçı öncesi futbolculara sık sık bu maçın önemini anlattı.

 

‘DİYARBAKIR MAÇI GERİDE KALDI ARTIK ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ’

Tecrübeli teknik adam Demirözü Düzyurtspor maçı için yatığı uyarılarda, “Diyarbakır maçı bizim için çok iyi geçti. İyi bir takımı evimizde yenmemiz çok abartılmamalı. Zaten biz bu süreçten sonra artık galip gelmek ve ligde kalmak için mücadele ediyoruz ve ligde kalmak içinde ne gerekiyorsa yapmamız lazım. Diyarbakır maçının sevincini unutup, Düzyurtspor maçından da galip gelerek rahat bir nefes almamız lazım ve bütün sevincimizi de sezon sonuna bırakmamız lazım ki bu galibiyetlerin bir anlamı olsun” dedi.

 

SON DEPLASMAN MAÇI

Düzyurtspor maçı için de değerlendirmelerde bulunan Demirözü, “Deplasmanlarda oynayacağımız maçlar bizim için çok daha değerli. Bu maçta da galip gelmek ve puan alabilmek için gereken her şeyi yapmamız lazım. Mücadele ve konsantrasyonumuzu sıkı tutup, kolektif bir futbolla, önce topu kendi ayağımızda tutmamız gerek. Bu oyunumuzu sürdürürken defansif oyun anlayışı ile öncelikle gol yemememiz lazım. Daha sonra kendi oyunumuzu rakibimize kabul ettirdikten sonra 3 puan için gereken golleri bulmamız lazım. Artık böyle maçlarda puan ve puanlar çok önemli, çünkü kritik bir dönemdeyiz. Ligin bitimine çok az bir süre kaldı. Bu maçtan da öncelikle savunma yaparak, topu kendi ayağımızda tutup, kontrollü bir şekilde rakibin üzerine giderek, galibiyet ve puanlar arayacağız” diye konuştu.

 

MAÇ PAZAR GÜNÜ

Pazar günü Saat 15.30’da Trabzon’da Düzyurtspor’a konuk olacak olan Kahramanmaraşspor’un maçını ise Hakem Murat Türker yönetecek, yardımcılığını ise Ömer Tevfik Özkoç, İlyas Emektar ve Volkan Yanç yapacak.

 

DÜZYURTSPOR 1 PUAN ALTTA VE 16. SIRADA

Düşme tehlikesi yaşayan takımlardan biri olan Düzyurtspor, bir an önce potadan çıkıp üst sıralara doğru tırmanmak istiyor. Son haftalarda düşen performansı ile 16. sıraya gerileyen Trabzon temsilcisi Düzyurtspor, ligin ikinci yarısında bir türlü istikrar sağlayamadı ve oynadığı 32 maçta 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 13 mağlubiyet alarak 33 puan topladı. Kahramanmaraşspor’un bir altında bulunan Düzyurt, 33 maçta rakip fileleri 27 kez havalandıran ve kendi kalesinde 45 gol gördü. Şuana kadar iç sahada 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Dış sahada oynadığı 16 maçta ise 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

Haber: İlker YİYEN