Site Logo

ÖZÇELİK: ''BU TAKIM DÜŞMEYECEK''

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik Kahramanmaraşspor’un son haftalarda aldığı cezalarla ilgili olarak “Federasyon Kahramanmaraşspor’u ligden düşürmek için elinden geleni yapıyor” dedi.

Son haftalarda Kahramanmaraşspor’un seyircisiz olarak sahaya çıktığını ve her hafta PFDK’dan akıl almaz cezalar aldığını savunan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Hafta sonu Kahramanmaraşspor’un aldığı galibiyetin inancın eseri olduğunu ifade etti. Profesyonel liglerde mücadele eden Kahramanmaraşspor’a ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a gönülden destek veren eşit şekilde sahiplenen Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğinin Başkanı Dursun Özçelik, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan galibiyetin arkasında inanan insanların olduğunu ifade ederek takımların biran önce kendine gelmesi gerektiğini ve şehre yakışır bir şekilde mücadele etmeleri gerektiğini savundu. Cezalar konusunda ise Türkiye Futbol Federasyonu ne yapmaya çalıştığı belli. Kahramanmaraşspor’u ligden düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

“BU TAKIM LİGDEN DÜŞMEYECEK”

Futbol Federasyonu ne kadar uğraşırsa uğraşsın Kahramanmaraşspor ligden düşmeyecektir diyen Başkan Özçelik, Kahramanmaraşspor son müsabakalarında aldığı cezaların yanı sıra Sahaya koyduğu mücadele ile bizleri mutlu ediyor. Alınan sonuçlar ligden düşmeme adına sevindirici. Son Diyarbakır mücadelesinde bakıldığında aslanlar sonuna kadar mücadeleyi bırakmayarak sahadan 3 puanı almayı bildi. Alınan galibiyetle Ateş hattından kurtulma adına önemli bir adım. İnşallah bunun devamı gelecek. Bu takım emin olun şehrin desteği ile ayakta kalacak ve ligden düşmeyecektir” dedi. 

“KURTULUŞUN YOLU BİRLİK VE BERABERLİK”

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Hafta sonu Kahramanmaraşspor’un aldığı galibiyetin kurtuluş adına önemli bir adım olduğunu savundu.

Kahramanmaraşspor’a ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a eşit şekilde destek veren Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğinin Başkanı Dursun Özçelik, takımların biran önce kendine gelmesi gerektiğini ve şehre yakışır bir şekilde mücadele etmeleri gerektiğini savundu. Başkan özçelik konuşmalarını şu şekilde tamamladı; “İlk yarı kötü bir oyun sergileyen kırmızı-beyazlılar ikinci yarıda yakışanı yaptı. Son haftalarda istediğini sahalardan söküp galibiyete ulaşan Kahramanmaraşspor’un Kurtuluşu için biz Kahramanmaraş Büyükşehir Spor taraftarları Derneği olarak ne gerekiyorsa yapacağız. Kurtuluşun yolunun Birlik beraberlikten geçiyor” dedi.

“BİRLİK BERABERLİKLE KURTULUŞ’U PERÇİNLEŞTİRİRİZ”

Kahramanmaraş’ta sporseverlerin şehrin Profesyonel takımları arasında ayrım yaptığına dikkat çeken Başkan Özçelik, “Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği olarak bizde ayrım gayrım olmadan profesyonel takımımız başta olmak üzere Kahramanmaraş’taki Spor faaliyetlerini desteklemek üzere hep birlikte isim, cisim ayrımı yapmadan yanlarında olacağız. Biz stadyumlarda ve sporun olduğu, konuşulduğu her ortamda varlığımızı hissettireceğiz. Bu nedenle renk ayırım yapmadan takım ayrımı yapmadan bu sevdayı yüceltmek adına Kahramanmaraş olarak birlik beraberlik adına kurtuluşun temellerini oluşturmamız gerektir diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“TARAFTAR TAKIMLAR İÇİN İTİCİ BİR GÜÇ”

Sezonun ikinci yarısına büyük transferlerle başlayan Kahramanmaraşspor, ikinci yarının Son haftalarında açılmaya başladığını ifade eden Özçelik, “Kendi evinde oynadığımız Bandırmaspor maçında taraftarının müthiş desteğiyle Galibiyete ulaştı. Evinde oynadığı Bandırmaspor maçında taraftarının müthiş desteğiyle 1-0 rakibini mağlup etti ve 3 puanı aldı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Maçda ise taraftardan yoksun çıktı ama inançla sahada varlarını yoklarını koyarak,i savaşarak galibiyete ulaştılar. Bu da taraftarın itici bir güç olduğunu kanıtlıyor diye düşünüyorum” dedi.

 “TAKIMLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik Kahramanmaraşlı taraftarlara seslenerek “takımlarımızın yanında olalım” dedi.

‘Taraftar her zaman şampiyonluk ister’ düşüncesini Kahramanmaraş’ın takımlarına hatırlatan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Dursun Özçelik, artık başarısızlık görmek istemediklerini söyledi.

Özçelik, şehrin futbol dinamiklerinin harekete geçmesi gerektiğini aktardı. Uzun yıllardır Kahramanmaraş’ın futbol takımlarına tribünde destek verdiğini kaydeden Özçelik, başarıdan çok başarısızlığı gördüğünü kaydetti.  Biz Büyükşehir Spor taraftarları olarak kendi kabuğumuzu Deplasmanlara gittiğimizde Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil etmektir diyen Başkan Özçelik, “Ben bu durumları yıllar önce yaşadım ve yeniden yaşamaya hazırım. Kahramanmaraş’ın spor kulüplerini iç ve dış saha maçlarında desteklemek için taraftarları bir çatı altında toplamak üzere 2 takımımıza aynı yaklaşımla destek vermek üzere birlik beraberlik içerisinde bu işi anlımızın akı ile başaracağız. Üyeler arasında birlik ve beraberliği, sosyal dayanışmayı temin etmek amacı ile faaliyete geçirdiğimiz Derneğimizde bizim prosedürlerimize uyabilecek kişilikli, kimlikli kişilerle bu yolda ilerleyeceğiz. Spor İnsanların Sağlık açısından çok önemli bir unsur olmuştur. Bizde insanlarımıza sporu sevdirmeliyiz ve sporu aşılamalıyız. Bunun için bu taraftar Derneğini faaliyete geçirdik ve birlik içerisinde hareket etmek için buradayız” ifadelerini kullandı. 

Haber: İlker YİYEN