Site Logo

KAMİL DALKARA:''BİZDE SÜPRİZE YER YOK''

Pazarcıkspor Kulüp Başkanı Kamil Dalkara, Baraj maçını aşıp lige dönüş yaptıkları için mutlu olduklarını ifade ederek bizde sürprize yer yok” dedi.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’da mücadele eden Pazarcıkspor’un Kulüp Başkanı aynı zamanda CHP 25. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili adayı Kamil Dalkara hafta sonu Paly-out maçında Sakaryaspor’u 2-1 mağlup ederek BAL’da kaldığı yerden devam etmesiyle çok mutlu olduğunu ifade ederek Pazarcıkspor’u hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

Müsabaka ile alakalı değerlendirmelerde bulunan Başkan Dalkara; BAL’dan düşmeyerek, baraj maçı oynamaya hak kazandık. Baraj maçında da Kahramanmaraş Şampiyonu Sakaryaspor ile Saim Çotur Stadyumunda karşı karşıya geldik. Heyecanlı karşılaşmadan ise 2-1 galibiyetle ayrıldık. Zor bir süreçten buralara geldik. Hem takım olarak hem de ilçe olarak bütünleştik ve bu durumlara gelebilmek için yola çıktık. Mutluyuz. Özellikle Play- Out maçında Pazarcıkspor’un gücünü herkese gösterdik” dedi.

“UZUN BİR MARATON BİZİ BEKLİYOR”

Sakaryaspor ile oynadıkları baraj maçını kazanarak kaldıkları yerden devam edeceklerini ifade eden Kulüp Başkanı Dalkara; “Artık ligi geride bıraktık. Şimdi önümüzde iler ki yıl için neler yapabiliriz var. Biz Paly-out maçına çıkmadan önce oynayacağımız baraj maçına adapte olmuştuk. Tabi, tek maç olduğu için konsantrasyonu farklı bir müsabaka oldu. Telafisi olmayan bir maçtı ve bizim için sürpriz bir maç olmadı. Sakaryaspor da kaliteli bir ekip. Diri bir takım. Play-Off’taki performansları iyiydi. Tabi  oynadığımız maçın motivasyonu daha farklıydı. Onlarda tarihinde ilk kez bu fırsatı yakaladı. Rakibimiz 1. Amatör Küme’yi şampiyon tamamladı. Saygı duyuyoruz. Rakibin kim olduğunun bir önemi yok. Biz kazanarak ligde kalmak için mücadele ettik ve onlara şans vermedik. Kaldığımız yerden devam edip çıkacağımız Uzun maratonda Pazarcıkspor’u hak ettiği yere taşımak için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“FUTBOL AŞKI BAŞKA BİRŞEY”

Futbolun içinden gelen birisi olduğunun altını çizen ve futboldan vaz geçemeyeceğini, gençlere önem verdiklerini ifade eden Başkan Dalkara, gençler bizim geleceğimiz onları, koruyup kollamak, onlara sahip çıkmak gerekir. Bu nedenle onları kötü alışkanlıktan uzak tutmak için spor yapmaya teşvik etmekte en makbulüdür. İnşallah bu konuda hep birlikte başarılı oluruz” dedi.

“PAZARCIKSPOR'U HAK ETTİĞİ YERE GETİRMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Pazarcıkspor'u kısa zamanda hak ettiği yere getirmek için var gücümüzle çalışacağız diyen Başkan Dalkara, Kahramanmaraş'ın şirin bir İlçesi olan Pazarcık artık bir futbol şehri olacak. Artık ses getiren bir takım olma zamanı geldi. Teknik ekibimiz ve yönetim kurulumuz ile uyum içinde çalışıyoruz. Profesyonel lige çıkmak istiyoruz ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız. Hedeflerimize bir bir ulaşacağız. İnanıyorum ki Pazarcıkspor Pazarcık halkına güzel futbol müsabakaları izletecektir” dedi.  Pazarcıkspor Kulübü Başkanı Kamil Dalkara kendisini de eski profesyonel bir futbolcu olduğunu bu sektöre yabancı olmadığını belirtti ve futbolcu kardeşlerimle birlik ve beraberliği sağlayarak başarıya gideceğiz diyerek “Bizi bu yolda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: İlker YİYEN