Site Logo

Demİrözü; Sevİncİmİz Az Ve Öz Olsun

 

Kahramanmaraşspor’un yeni Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, Bandırma galibiyetinin sevincini haklı olarak yaşadıklarını, ancak “Sevincimiz şimdilik az ve öz olsun. Kalan 4 Final maçımız daha var.” diyerek futbolculara uyarılarda bulundu.

 

Ligde 30. Hafta maçında lider bandırma sporu kendi evinde ağırlayan ve 10 kişi kalmasına rağmen bu zor maçı 1-0 kazanan Kahramanmaraşspor’da, Bandırma galibiyetinin sevinci yaşanırken, kalan 4 final maçına hazırlıklar devam ediyor.

Lider Bandırmaspor’u geçtiğimiz hafta sonu 1-0 mağlup eden Kahramanmaraşspor, maç sonrası bu galibiyeti kutlayarak, büyük sevinç yaşarken, bu maçın hemen ardından Ankara deplasmanında oynanacak, Buğsaşspor maçının hazırlıklarına da ara vermeden devam etti.

Bandırma galibiyeti sonrası Buğsaş maçının hazırlıklarını önceki gün ara vermeden sürdüren Kahramanmaraşspor, Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yaptığı antrenmanla devam etti. Yeni Teknik Direköt Alaaddin Demirözü yönetiminde yapılan antrenmanda, çalışma öncesi Teknik Direktör Alaaddin Demirözü bir toplantı yaparak, futbolcularına uyarılarda bulundu.

Bandırma galibiyetinin mutluluğunu elbette yaşamaları gerektiğini vurgulayan tecrübeli Teknik Adam Alaaddin Demirözü, ““Sevincimiz şimdilik az ve öz olsun. Kalan 4 Final maçımız daha var.” diyerek futbolcularının rehavete kapılmamasını istedi.

Demirözü toplantıda, “Bandırma galibiyetinin sevincini mutlaka yaşamalıyız, ancak bu mutluluk ve sevinç her şeyin bittiği anlamına gelmemesi ve artık daha çok dikkatli olmamız açısından çok önemli. Böyle mutluluklar sonrası sıkıntılar yaşayabiliriz. Sevinçlerimizi de bir yere kadar yapmalıyız ve kalan maçlarımıza odaklanmalıyız.” dedi.

Demirözü, “Biz buruya bir amaç uğruna geldik. Abarttığımız zaman önümüzdeki maçlarda sıkıntılı yaratabilir. Çünkü önümüzde 4 final maçımız daha var. Bize güvenen insanlar var inşallah ligde kalacak sonuçları alıp taraftarlarımızı mahcup etmeyeceğiz" diye konuştu.

Hanefi Mahçiçek stadında yapılan antrenman öncesi, Bandırma galibiyeti ile ilgili kısa bir konuşma yapan futbolculardan Onur Karakabak, Koray Sönmez Uysal ve Bandırma galibiyetini getiren golü kaydeden Recep Yaşar ise, galibiyeti kendilerini destekleyen taraftarlara armağan ettiklerini söylediler.

Sağ bek oyuncusu Onur Karakabak, “İnşallah bandırmaspor galibiyeti başlangıç olacak, inşallah 3 mayısta gülen taraf biz olacağız.” derken, defans hattında Bandırma spor ataklarını  yaptığı kritik müdahalelerle savuşturan stoper Koray Sönmez Uysal, “Kalan maçlarımızda en az 10 puan daha alıp bu takımı ligde tutacağımıza inanıyorum.” dedi.

Bandırmaspor maçında attığı golle adeta takımına hayat veren ve galibiyette baş rol oynayan Recep Yaşar ise, alınan galibiyeti taraftarlara armağan ederek, “Bizleri yalnız bırakmayan büyük taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Burada olamayıp da kalpleri bizlerin başarısı için atan herkese armağan olsun bu galibiyet.” şeklinde konuştu.