Site Logo

KMS BAN BAN'I LİDERLİKTEN İNDİRDİ

Kümede kalma mücadelesi veren Kahramanmaraşspor 2. dakikada Recep Yaşar’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçerken, 25. dakikada Rıdvan’ın yediği kırmızı kart sonrası 10 kişi kalmasına rağmen lider Bandırmaspor’u evinde yendi. 12 Şubat Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya Kahramanmaraş Spor; Erman Öztürk, Rıdvan Koçak, Hüseyin Keleş, Koray Sönmez Uysal, Onur Karakabak, Ramazan Durdu, Hakan Sayar, Ali Osman Aydoğan, Recep Yaşar, Hayrettin Cengiz ve Sinan Yitmez on biri ile çıktı. Maçın ikinci dakikasında gelişen bir atakta ceza sahası önünde topla buluşan Recep Yaşar meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu,

BANDIRMA 2 DAKİKALIK

Ligin 30. Haftasına Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçıların istifasının ardından yeni hocası Alaadin Demirözü ile giren Kahramanmaraşspor, yeni hocasıyla birlikte ilk mağlubiyetini aldı. Yeni Teknik Direktör Alaadin Demiröz’ün yönetiminde evinde Bandırmaspor’u ağırlayan Kahramanmaraşspor, maçın hemen başında baskılı oyununun karşılığını aldı ve henüz 2. dakikada Hakan Sayar’ın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği topta Recep Yaşar’ın vuruşu sonrası 1-0 öne geçti. Kendi evinde maçın hemen başında 1-0 öne geçen Kahramanmaraşspor, ilk 15 dakikalık bölümde ayağa oynayarak oyun kontrolünü elinde bulundurmaya çalışırken, rakip Bandırmaspor’a nefes bile aldırmayıp inanılmaz bir oyunla ikinci golü aradı. Kendi sahasında oynamanın avantajını iyi kullanan kırmızı beyazlı ekip maçın ilk düdüğü ile birlikte rakibi üzerinde baskı kurarak oyunu kontrol altına almak istedi. Daha maçın henüz ikinci dakikasında sağ kanattan gelişen Kahramanmaraşspor atağında topla buluşan Koray topu sol kanatta müsait pozisyondaki Hakan’a aktardı. Hakan topu iyi kontrol etti ve içeride müsait pozisyondaki Recep’e topu aktardı. Recep’in yakın mesafeden düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu ve Kahramanmaraşspor 1-0 öne geçti.    

10 KİŞİ KALDI PES ETMEDİ

Karşılaşmanın ilk dakikalarında golle tanışan ev Sahibi Kahramanmaraşspor 25. Dakikasında Rıdvan Koçak ikinci sarıdan kırmız kartla oyun dışı kalarak takımını 10 kişi bıraktı. Eksik düştüğü mücadeleden kopmayan Akdeniz aslanı müsabakanın ilk yarısını 1-0 üstünlükle tamamladı. İlk yarıda birbirinden üstün pozisyonları değerlendiremeyen ve Grup lideri Bandırmaspor’a Kükreyen Kahramanmaraşspor lideri tırstırdı.

RIDVAN SERT MÜDAHELESİNİ OYUN DIŞI KALARAK ÖDEDİ

Maçın başlarında iyi futbolu ile taraftarını mutlu eden ve gol ile takıma can veren Kahramanmaraşspor Kendi sahasında oynamanın avantajını iyi kullanan kırmızı beyazlı ekip maçın ilk düdüğü ile birlikte rakibi üzerinde baskı kurarak oyunu kontrol altına almak istedi. Daha maçın henüz ikinci dakikasında sağ kanattan gelişen Kahramanmaraşspor atağında topla buluşan Koray topu sol kanatta müsait pozisyondaki Hakan’a aktardı. Hakan topu iyi kontrol etti ve içeride müsait pozisyondaki Recep’e topu aktardı. Recep’in yakın mesafeden düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu ve Kahramanmaraşspor 1-0 öne geçti. Bu golden sonra üstünlüğünü korumak isteyen Kahramanmaraşspor’da Koray maçın setresi ile oyunda sert müdahalesi gözlerden kaçmadı. İlk sarı kartı 23. Dakikada gören Rıdvan 3 dakika sonra Bandırmaspor’un kontra atağını kesmeye çalışırken sert müdahalesi kendisini oyun dışına itti. İlk yarının ilk çeyreğini 1-0 önde geçiren Kahramanmaraşspor’da tam oyun istenildiği gibi giderken, 23. dakikada Rıdvan önce sarı kartı gördü, daha sonra rakibine yaptığı sert müdahale sonrası ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı ve takımın 10 kişi bıraktı. Recep’le öne geçen Kahramanmaraşspor bu golden sonra iyice moral bulurken, 26. dakikadan sonra Rıdvan Koçak’ın ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle oyunu dengeleyen Bandırmaspor ara ara gerçekleştirdiği tehlikeli ataklarla Kahramanmaraşspor kalesinde zor anlar yaşattı.

BANDIRMA AÇIK ARADI

İlk yarıda Bandırmaspor, Kahramanmaraşspor kalesine yüklenmeye çalışırken beraberlik golü için oyunu kendi kontrolüne almaya çalıştı. Ancak 10 kişi oynayan Kahramanmaraşspor kalesini çok iyi savunup iyi mücadele ederek, Bandırmaspor’un gol girişimlerini engellemeyi başardı.  İkinci yarıda beraberlik golü için yüklenen Bandırmaspor karışışında 10 kişi ile müthiş mücadele eden ve kalesini gole katan Kahramanmaraşspor, kontra ataklarla da ikinci golü bulmaya çalıştı ama başaramadı.

BANDIRMADA 10 KİŞİ KALDI

İkinci yarıya daha istekli başlayan ve 1 kişi fazla oynayan Bandırmaspor ikinci yarının ilk dakikalarında rakibi üzerinde baskı kurmaya başladı. Bu dakikalarda oyunu kendi yarı sahasında kabul eden Kahramanmaraşspor, takım halinde savunmaya çekildi. İkinci yarının ortalarına doğru yapılan değişiklerle oyunun dengesini kuran aslan, bu dakikalarda çıktığı kontra ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Bandırmaspor’da 78. dakikada Oğuz Özden’in kırmızı kart görmesiyle iki tarafta oyuncu sayısı eşitlendi ve oyuna sonradan giren Dündar, Volkan ve Ahmet rakip alanda etkili olmaya başladılar. İleriye çıkıp gol atmak isteyen Bandırmaspor kendi yarı sahasında geniş boşluklar verdi. Bu boşlukları iyi değerlendiren Kahramanmaraşspor hücum hattı Dündar ve Volkan rakip kalede etkili oldular. Maçın 90+5.dakikasında çalımlarla ceza sahasında giren Dündar kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendiremedi ve karşılaşma Kahramanmaraşspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

BANDIRMA LİDERLİKTEN OLDU

Ligde kalma mücadelesi veren Kahramanmaraşspor, 25. Dakikada 10 kişi kaldığı ve Lider olarak Kahramanmaraş’a gelen Bandırmaspor’un da 2. Yarıda 10 kişi kaldığı maçtan ev Sahibi Kahramanmaraşspor 1-0 galip ayrılarak 3 puanı almasını bildi. Kahramanmaraşspor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı lider Bandırmaspor’u evine puansız göndermesi Bandırmaspor’u liderlikten etti. Maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynayan temsilcimiz Kahramanmaraşspor her şeye rağmen kazanmasını bildi. Konuk ekip Bandırmaspor ise Liderliği Kahramanmaraşspor’un Kulüp Dostu Göztepespor’a kaptırdı.

KAN DEĞİŞİKLİĞİ İYİ GELDİ

Geçen hafta alınan Tepecikspor mağlubiyetinin ardından teknik kadroda ve oyucu kadrosunda değişime giden Kahramanmaraşspor, değişimin olumlu etkisini ilk maçta gördü. Yolların ayrıldığı Yavuz Hastoprakçılar’ın yerine başa geçen Alaaddin Demiröz’le ilk galibiyetini alan aslan kalan 4 maç için taraftarına umut verdi. Geçtiğimiz hafta sonu Tepecikspor mağlubiyeti sonra hafta içerisinde şok kararlarla sıkıntılı bir dönem geçiren ve ligde kalma mücadelesi veren kırmızı-beyazlı ekip Kahramanmaraşspor, zor günler geçirdiği hafta lider Bandırmaspor’u 75 dakika 10 kişi oynamasına rağmen 1-0 mağlup etmeyi başardı. Maçın 25. Dakikasında Dündar’ın ikinci sarıdan kırmızı kart görmesiyle birlikte 75 dakika 10 kişi oynayan Kahramanmaraşspor, müthiş mücadelesinin sonunda lider Bandırmaspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı. İkinci yarıda başka gol olmayınca Kahramanmaraşspor lider Bandırmaspor’u eli boş gönderdi. Bu galibiyetle puanını 30’a çıkaran Kahramanmaraşspor grupta 16. Sıraya yükseldi. Haftaya Bugşas deplasmanına gidecek olan Kahramanmaraşspor’un bu maçtan da galip ayrılması bekleniyor.

GÖZTEPE GERİDEN GELDİ LİDERLİĞE KONDU!

Bandırmaspor’un Kahramanmaraş Deplasmanında puan kayıp ettiği müsabaka ile harekete geçen Göztepespor30. hafta mücadelesinde Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan ve hakem Sarper Barış Saka'nın düdük çaldığı karşılaşma 2-1 Göztepe üstünlüğüyle sonuçlandı. 23. dakikada Orhan Evci'nin golüyle öne geçen Ankaragücü ilk yarıyı da bu skorla galip bitirdi. İkinci yarıda rakip kalede baskı kuran ev sahibi Göztepe 74. dakikada Mehmet Erdem Uğurlu ve 82. dakikada Timur Kosovalı'dan gelen gollerde 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. Bu sonuçla Göztepe 59 puanla liderliğe yükseldi. Ankaragücü ise 37 puanda kaldı.

GÖZTEPE DEN KAHRAMANMARAŞSPOR’A TEPRİK

Kahramanmaraşsporla iyi dostluklar içerisinde olan Göztepespor hafta sonu oynanan Bandırmaspor’un yara alması ve Kahramanmaraşspor’un 3 puan almasından dolayı ve Göztepe’nin Liderliği devralması ile Kulüp başkanı Mehmet Sepil Kahramanmaraşspor’a tebrik mesajı geldi. Zirvede Bandırmaspor’u sekteye uğratan Kahramanmaraşspor’un performansından dolayı ve Göztepe’nin Ankaragücü karşısında alınan galibiyetle Göztepespor liderlik koltuğunu devir almış oldu.