Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR'DA 3 OYUNCU KADRO DIŞI

Tepecikspor maçı sırasında ve daha sonra yaşanılan olaylar nedeni ile Kahramanmaraşspor’da Dede Çelik, Özcan Dağ ve Tufan Deniz Gelen kadro dışı bırakıldı.

Tepecikspor maçında umursamaz ve isteksiz görüntüleri ile göze batan Dede Çelik, Özcan Dağ ve Tufan Deniz Gelen, Tepecikspor maçı sonrası ise disiplinsiz tavırları nedeniyle sezon sonuna kadar kadro dışı bırakıldı.

Tepecikspor maçı sonrası, Yavuz Hastoprakçıların istifasının ardından bir toplantı yapan Kahramanmaraşspor yönetimi, bu toplantıda disiplinsiz ve umursamaz tavırları ile dikkat çeken stoper Dede Çelik, forvet Özcan Dağ ve sağ kanat oyuncusu Tufan Deniz Gelen ile iligili bir görüşme yaparak bu futbolcuların sezon sonuna kadar kadro dışı bırakılması kararı verdi.

Önceki gün akşam saatlerinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında çok ciddi ve sert kararlar alan Kahramanmaraşspor Yönetimi, Dede Çelik, Özcan Dağ, Tufan Deniz Gelen’n son zamanlardaki tavırlarını değerlendirirken, bu oyuncuların göstermiş oldukları tavırlarını değerlendirerek, bu üç futbolcunun sezon sonuna kadar kadro dışı kalmasına karar verdi.

Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan konu ile ilgili de, “Tepecikspor maçındaki bu ciddi yenilgiden dolayı Yavuz hocamızla da yollarımızı ayırdıktan sonra futbolcu arkadaşlardan Dede Çelik, Tufan Deniz Gelen ve Özcan Dağ teknik heyetin isteği doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakıldılar. Bu maçta gösteremedikleri takım ruhundan dolayı kadro dışı bırakıldılar. Kalan arkadaşlarımızla birlikte Alaaddin hocamızın nezdinde şehir halkının bize olan inancı ve dualarıyla biz takım olarak ligde kalarak herkese gereken cevabı vereceğiz.” dedi.