Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR'DA DEMİRÖZÜ DÖNEMİ

Kahramanmaraşspor’da Yavuz Hastoprakçılar’dan boşalan Teknik Direktörlük görevine Alaaddin Demiröz getirildi.

Tepecikspor yenilgisi sonrası görevinden istifa eden Havuz Hastoprakçılar’ın yerine bir iki gün içerisinde bir araştırma yapıp 1,5 yıllığına Alaaddin Demiröz ile anlaşan Kahramanmaraşspor Yönetimi, ligde kalma adına verdiği mücadelede Kahramanmaraşspor’u eski hoca Alaaddin Demiröz’e emanet etti.

Ligin bitimine 5 hafta kala geçtiğimiz günlerde büyük bir şok yaşayan Kahramanmaraşspor, son haftalarda alınan kötü sonuçlar sonrası yönetim ile görüşüp istifasını isteyen Yavuz Hastoprakçılar’dan boşalan Teknik Direktörlük görevine kısa bir sürede Alaaddin Demiröz ile anlaşıp, takımı eski hocaya emanet etti.

Yavuz Hastoprakçıları’n istifa etmesi ile birlikte yeni teknik Direktör arayışına giren Kahramanmaraşspor yönetimi hızlı bir karar vererek, yeni hoca Alaaddin Demiröz ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Daha önce de Kahramanmaraşspor’da görev yapan Alaaddin Demiröz, 2010-2011 yılında Kahramanmaraşspor’un 3. Ligde kalmasına büyük katkı sağlamıştı. 53 yaşındaki tecrübeli Teknik Adam Alaaddin Demiröz, daha önce Kayserispor, Adana Demirspor, Kırşehirspor, Yozatspor, Tarsus İdmanyurdu ve son olarak da Kayseri Şekerspor hocalığı yaptı.

2010-2011 yılında Kahramanmaraşspor’un Teknik Direktörlüğünü yapan 53 yaşındaki kurt hoca Alaaddin Demiröz, o sezon hem ekonomik, hem de sportif anlamda büyük zorluklar yaşayan ve düşme potasında bulunan Kahramanmaraşspor’u genç ve alt yapıdan oluşan kadro ile 3. Ligde tutma başarısı sağlamıştı.

 

BİZİ TANIYAN BİR HOCA İLE ANLAŞTIK

Yeni Teknik Direktör Alaaddin Demiröz’ün imza töreninde bir konuşma yapan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan, eski Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar ile hiçbir sorunlarının olmadığını, sadece kalan 5 haftada ligde kalmak için kan değişimi olmasıgerektiğini hissettikleri için böyle bir karar aldıklarını belirterek, “Geçen hafta oynadığımız Tepecikspor maçından sonra kulüp içerisinde bazı radikal kararlar almak zorundaydık. Tepecikspor maçı bizim hiç beklemediğimiz bir şekilde sonuçlandı. Bunun için takımda yeni bir hava oluşturmak adına Yavuz hocamızla yollarımızı ayırdık. Kendisi ile hiçbir sorunumuz yoktu. Yalnızca takımda bir kan değişimine inandığımız için istifa dilekçesini kabul ettik. Yavuz hocam burada geçirdiği süre içerisinde takıma sağladığı katkılar için kendisine şehrim adına takımım adına çok teşekkür ediyorum. Birlikte çok güzel günlerimiz geçti. Halen de dostluğumuz devam ediyor. Biz Kahramanmaraşspor yönetimi olarak Yavuz hocamızın bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyoruz.” dedi.

 

TEPECİKSPOR MAÇININ SONUCU BİR KAZA OLDU

Bandırma maçı öncesi hızlı bir karar vermek zorunda olduklarını kaydeden Ceyhan, “Önümüzde çok önemli bir Bandırmaspor maçı var ve bu dönemde takımımızı en hızlı ve en iyi şekilde takımı bu maça hazırlayacak hoca arayışlarımız oldu. Önümüze gelen birçok isimden daha önce Kahramanmaraş’a gelen burayı tanıyan camiayı bilen Alaaddin hocamızla devam etmeye karar kıldık yönetim olarak. O da sağolsun bizi kırmadı. Dün akşam itibari ile şehrimize geldi ve görüşmelerimizi tamamladık. Her türlü konuda anlaştık ve biz hocamıza fazlasıyla güveniyoruz. Takımımızın başına geçecek ve kendi ekibi ile çalışacak. Kendisi ile 1,5 yıllık anlaşma imzaladık. Bu da hocamızın bize bizim hocamıza olan güvenimizin bir göstergesidir. İnşallah hocam ve arkadaşları yapılması gerekenleri yapıp Kahramanmaraşspor’un hak ettiği yerde ligi tamamlamasını sağlarlar.  Hep söylediğim gibi bu kalenin burcuna inşallah 3 Mayıs gecesi bayrağımızı dikeceğiz. Buna inancımız tam. Tepecikspor maçı bu süreçte uğradığımız bir iş kazasıydı. Bunlar “ diye konuştu.

 

Kahramanmaraşspor ile yeniden anlaşan tecrübeli Teknik adam Alaaddin Demiröz ise Kahramanmaraş’a yeniden geldiği için ve Kahramanmaraşspor ile yeniden çalışmakta olduğu için memnun olduğunu söyleyerek, “Her şeyden önce burada olmaktan çok mutluyum ve beş yıl aradan sonra kendimi tekrar evimde hissediyorum. Bunda tabi ki başta başkanımız ve arkadaşlarımızın çok büyük etkisi var. Burada teşekkür edilmesi gereken arkadaşlar var. Başta başkanımız ve değerli yönetici arkadaşlar. Ortada bir güven var. Dünden beri yapılan görüşmeler sonrası bir uyum sağlandı. Ama bizim için önemli olan önümüzdeki 5 maç. 5 hafta bile diyemiyoruz artık. 5 tane çok çok önemli maç var. Biz tamamen bu 5 maça kendimizi kanalize edip son maçın son düdüğü ile Kahramanmaraşspor’u  layık olduğu yerde tutmaya çalışacağız. Burada bir kan değişikliği oldu. Bu tür şeyler futbolda sürekli olan şeyler. Hocalar futbolcular gelir giderler esas olan kulüplerin kalıcı olmasıdır. Burada alan kararlar vardı. Bu kararlara tabi ki kamuoyu saygı duyacaktır. Bu takıma emeği geçmiş Yavuz hoca ve ekibine ben teknik olarak teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte çok kısa sürede çok büyük işler bekleniyor bizden ama bu benim tek başıma yapabileceğim bir şey değil. Burada avantajımız güvenli bir ortamımızın olması burada dışarıdan gördüğüm kadarıyla çok iyi bir seyirci potansiyeli var. Biz taraftarımızdan bu beş maçta son maçın son düdüğüne kadar bir destek istiyoruz.  Dediğim gibi tek başıma yapacağım bir şey yok bu bir ekip işi. Herkesin yapacağı işler, görevler var. Herkes görevini iyi yaparsa illa ki bu tabelaya yansıyacaktır. Bizlerde elimizden geleni yapıp o güvene layık olmaya çalışacağız.” şeklinde açıklamalarda bullundu. 

Haber: İlker YİYEN