Site Logo

KMS'DE GÖLBAŞI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraşspor hafta içi oynanacak maçın hazırlıklarına başladı

Nazilli Deplasmanın da ağır yara alan Kahramanmaraşspor’da Gölbaşı hazırlıkları başlarken takımda ise moral ve motivasyonun alt seviyede olduğu gözlemlendi. Vakit kayıp etmeden Hafta içi oynanacak maça konsantre olmaya çalışan Akdeniz aslanlarında sakatlığı devam eden futbolcular ise düz koşu ile antrenmanlarını sürdürürken Takım ise yükleme çalışmaları ile antrenmanlarını Hanefi Mahçiçek stadyumunda sürdürdü. Mağlubiyetten dolayı takımda ağızlar bıçak açmazken kaleciler ise özel antrenmana tabi tutuldu.

GALİBİYET İÇİN SAHAYA ÇIKILACAK

Son haftalarda inişli çıkışlı bir görüntü sağlayan Kahramanmaraşspor Nazili deplasmanında alınan son dakika mağlubiyetini unutup sahaya Gölbaşı galibiyeti için çıkacak. Kendi sahasında taraftarının da desteğini alacak olan ekipte çalışmalar sürerken hesaplar 3 puan üzerine kuruluyor.

1 HAFTADA 3 MAÇ

Hafta sonunu Deplasmanda Nazilli mağlubiyeti ile gerçekleştiren Kahramanmaraşspor hafa ya içi (Çarşamba günü) Gölbaşı karşısına oradan da kendi sahasında hafta son (Pazar günü) Kocaeli Birlikspor’u konuk edecek.

ASLANLAR ÇIKIŞ ARAMAYA DEVAM EDİYOR

Bu hafta içinde ve hafta sonunda evinde iki maç yapacak olan Kahramanmaraşspor, üst üste evinde oynayacağı iki maçın avantajını iyi kullanıp çıkış aramaya devam edecek.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta avantajlı bir haftaya giren Kahramanmaraşspor, kendi evinde oynayacağı iki maçın avantajını iyi kullanıp, bu maçlardan galip gelerek çıkış yolunda ilerlemeye devam etmek istiyor.

Ligin 23. haftasında yarın Gölbaşıspor’u 12 Şubat Stadyumunda ağırlayacak olan Kahramanmaraşspor, Nazilli Belediyespor yenilgisini unutup Gölbaşıspor’a hazırlanıyor. Kendi evinde oynayacağı maçın avantajını iyi kullanmak isteyen kırmızı-beyazlı ekip Kahramanmaraşspor, düşme potasından uzaklaşıp kurtulmak için bu maça mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Nazilli mağlubiyetinin ardından Kahramanmaraş’a dönen kırmızı-beyazlılar, Gölbaşıspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam etti. İlk günü dinlenmeyle geçiren Kahramanmaraşspor’lu futbolcular ertesi gün günde çift idmanla tempo tutmaya çalıştılar. İlk antrenmanda düz koşuyla ter atmaya çalışan futbolcular, daha sonra koordinasyon çalışmalarıyla antrenmanı sürdürdüler. İkinci antrenmanda ise dar alanda kısa pas çalışması yapan Kahramanmaraşsporlu futbolcular, Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar yönetiminde çift kale maç yaparak, antrenmanı tamamladılar.

Yapılan çift kale maçta oyuncularına uyarılarda bulunan Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar, hücum bölgesinde oynayan oyunculara sürekli uzaktan şut çekmelerini ve çekilen şutların daha isabetli olması için talimatlarda bulundu. Özellikle son günlerde etkili olan yoğun yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde pas ve şutlardaki isabet oranının düşük olabileceğini göz önünde bulundurarak, futbolculardan mümkün olduğunca da gereksiz şutların takım oyununu ve düzenini bozacağını düşünüp ona göre hareket etmelerini istedi.

Gölbaşıspor ile kendi evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Kahramanmaraşspor, tüm hazırlıklarını tamamlayıp, galibiyet için artık maç saatini bekleyecek.

TARAFTARA ÇAĞRI

Öte yandan, her fırsatta en büyük güç olarak nitelendirilen fedakar taraftara Kahramanmaraşspor Yönetimi çağrıda bulundu.

Zorlu maça kısa bir süre kala büyük taraftara çağrıda bulunan Kahramanmaraşspor Kulübü Yönetimi, yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraşsporumuz, Çarşamba günü Gölbaşıspor, Pazar günü de Kocaeli Birlikspor ile peş peşe kendi sahasında maç oynayacak. Temsilcimiz bu iki maçı alırsa ligde kalmak adına önemli bir yol almış olacak. Bu iki maçada siz değerli, sevdalı taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Bu maçlarda verilecek destek Kahramanmaraşspor için kat kat önemli.” diyerek her zaman olduğu gibi bu maçta da mutlaka takımın yalnız bırakılmamasını istedi.

Haber: İLKER YİYEN