Site Logo

KAHRAMANMARAŞ - GÖZTEPE KARDEŞLİĞİ

 Viva Göztepe Taraftarlar grubu Kahramanmaraş Büyükşehir spor taraftarları Derneğini ziyaret ederek Birlik Beraberlik dayanışması sergilediler.

Kahramanmaraşspor- Göztepespor müsabakası nedeni ile Kahramanmaraş’a gelen Viva Göztepe Taraftarlar grubu üyeleri Kahramanmaraş Büyükşehir Spor taraftarlar Derneğinin ziyaret ederek birlikteliklerini pekiştirdiler. 

Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğine sürpriz ziyaret yapan Viva GöztepeTaraftarlar grubu birlik için beraberlik için bir arada olmak için Kahramanmaraş’a geldiklerini ifade ederek biz kardeşim aramızdaki futbol aşkı da bunun bir parçasıdır denildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğinin ziyaretinde kısa bir konuşma yapan Viva Göztepe Taraftarlar grubu üyelerinden Galip Arık, Biz Dursun Abimle Denizli de tanıştık. O gündür bu gündür aramız da abi kardeş bağı vardır. Yıllardır Kahramanmaraş taraftarı ile aralarında çok iyi bir kaynaşmamız var. Kahramanmaraş taraftarları ile bir biz bütünüz. Bu dostluğumuz bir bölünmez bütün gibidir. Dursun Başkanda burada güzel bir oluşum ile taraftarları birlik beraberliğe çağırarak en doğrusunu yapmış. İnşallah bu doğrultuda da iyi ivmeler kazanır. Dursun Başkan bu gibi görevlerin üstesinden gelecek bir kişi. Tabi bu bir ekip işi ve ekibiyle bu işin üstesinden geleceğine inanıyorum” dedi. 

 “BİZ KARDEŞİZ KARDEŞ KALACAĞIZ”

Yıllardır iki takım arasında iyi bir birlikteliğin olduğunu ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, “Göztepe taraftarı ile Kahramanmaraş Taraftarı her zaman kardeştir. Bizim aramızda yıllardan gelen bir dostluk bulunmaktadır ve bu dostluğumuz birlik beraberlikle pekiştiriyoruz. Burada görüldüğü gibi ziyarete geldiler. Sağ olsunlar bizleri mutlu ettiler. Bizlerde kendilerini en kısa zamanda ziyaret edeceğiz. Onlar bizim kardeşimizdir ve kardeşimiz olarak kalacaktır. Göztepespor Kahramanmaraşspor’u mağlup etmiş olabilir ama bizdeki kardeşlik durumu bunu aşmıştır. Biz kardeşiz ve kardeşliğimizi de hiç kimse bozamaz” ifadelerini kullandı.

“AMACIMIZ TAKIMLARIMIZI HALKIYLA BİR BÜTÜN HALİNE GETİRMEKTİR”

Şehrin takımlarına tam destek verdiklerini ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik;  “Amacımız Birlik Beraberlik içerisinde Takımlarımızı Kahramanmaraş halkıyla bir bütün haline getirmektir. Kahramanmaraşlı sporseverlerle birlik ve beraberlik içerisinde Kırmızı – beyazlı, Mavi- Beyazlı ekibi hak ettiği yere getirmek için biz taraftarlar olarak elimizden gelen tüm çabayı çalışma arkadaşlarımızla gösteriyoruz. Birlikten kuvvet Doğar ve bu Kuvveti Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği sağlamıştır ve sağlamaya da devam edecektir.

Derneğimiz taraftarlarımızın birlik beraberlik içerisinde kaynaşması için toplanma merkezimizin daha farklı bir ortam olması için çalışıyoruz. Bizde ayrım gayrım olmadan profesyonel takımımız başta olmak üzere Kahramanmaraş’taki Spor faaliyetlerini desteklemek üzere hep birlikte isim, cisim ayrımı yapmadan yanlarında olacağız. Biz stadyumlarda ve sporun olduğu, konuşulduğu her ortamda varlığımızı hissettireceğiz ki Kahramanmaraş yeni bir oluşum görsün ve o oluşumun farkına varsın” dedi. 

Haber: İlker YİYEN