Site Logo

KahramanmaraŞspor’a ve baŞkanIna sahİp çIkIn

Kahramanmaraşspor As Başkanı Fikret Fındık, şehrin önde gelen bürokratlarına, siyasetçilerine ve vatandaşlarına seslenerek, “Son yılların en iyi imkanlarına sahip olan Kahramanmaraşspor’a sahip çıkılmalı. Bu imkanı sahip çıkan başkana da ayrıca sahip çıkılmalı” dedi.

Kahramanmaraşspor’un çok zor günlerden geçerek Fatih Ceyhan başkanlığında iyi bir yönetime kavuştuğunu kaydeden As Başkan Fikret Fındık, bu iyi yönetimin başarısının sahaya da yansıyacağını söyledi. Bu noktada şehrin önde gelen isimlerinin de hem başkana hem de takıma sahip çıkması gerektiğini anlatan Fındık, Kahramanmaraş’ın markası olan bu takıma daha fazla destek olunmasını istedi.
Geçmiş yönetimlerle de çalıştığını anlatan Fındık, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “5-6 yıldan beri sizlerle iç içeyiz. Geçmiş dönemlerle şimdiki dönemleri bir karşılaştırın. Bu sene bu kulübün ne kadar başarılı bir şekilde yönetildiğinin hepimiz farkındayız. Şimdi soruyorsunuz şunu aldın mı? Bunu aldın mı? Diye fakat tüm bu işlerin bir maliyeti var. Buruda başkan elini taşın altına tek başına koymuş kimse yardım etmiyor. Bu arkadaşımıza yardımcı olmak anlamında siz değerli basın mensuplarına çok iş düşüyor. Siz eğer bu meselenin üzerine eğilirseniz bu şehrin tüm dinamiklerini harekete geçirebilirsiniz. Sizler burada ki güzellikleri anlatabilirsiniz.”
Sportif başarı konusunda da teknik yönetime güvendiklerini anlatan Fındık, şunları söyledi : “İlk yarı çok kritik maçlar oynadık ve çok değerli puanlar kaybettik. İkinci yarı bunu yaşamamak için teknik heyetimizin raporu doğrultusunda başkanımız iyi transferler yaptı. Bizler takımımıza yeni katılan bu arkadaşlara güveniyoruz. İkinci yarı bu takımın ayakta kalması ve rakiplerini geride bırakarak ligde kalması bizler için çok önemli. Tabi başarı noktasında fazlasını da düşünüyoruz. Çok fazla dile getirmek doğru olmaya bilir ancak iyi bir sistem oturtup, takımın play-off’lara kara uzanmasını arzu ettiğimiz de söylemeliyim. Kahramanmaraşspor şuanda hak ettiği konumda değil. Etrafıma baktığım zaman çok iyi imkanları olduğunu görüyorum. Yönetimin futbolcuları sunduğu bir çok imkan var. Tesisimiz 5 yıldızlı otel haline getirildi. En az 5 çeşit yemeğin yapıldığı bir mutfağımız var. Futbolcularımızın rahatını düşünecek her adım atıldı. Bu imkanların karşılığında da mutlaka başarı gelecektir. Bu başarıya taraftarımızın ve şehir halkının inanması gerekiyor. Çok zor günlerden geçtik ve bugün bir zorluğu daha karşımıza aldık. Geçmişte olduğumuz gibi birlik ve beraberlikle bu zorluğun da altından başarı ile kalkacağımızı düşünüyorum.”
“TARAFTAR İNANSIN VE GÜVENSİN”
Kahramanmaraşspor taraftarının başarıya inanması gerektiğini söyleyen Fındık, “Bizim en büyük gücümüz taraftarımızdır. Onlardan aldığımız güvenle aşamadığımız engel yoktur. İç sahada oynadığımız tüm maçlarda taraftarımız bizi olağan üstü destekledi. Onların bu desteği ve güveni ile biz de yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Sahaya çıkan futbolcularımız kendilerine daha fazla güveniyorlar. Taraftarın futbolcuları desteklemesi ve onlara güven vermesi çok önemli. Sağ olsunlar bunu da en iyi şekilde yapıyorlar. Umarım taraftarımızın bu olağan üstü desteği ile takımımız ikinci yarı arzu ettiği başarıya ulaşır.”
Haber: Halil Öksüzce