Site Logo

AdIyaman'I yenmek zorundayIz!

Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Abdulkerim Durmaz, ''Klasman maçlarımızı lider tamamlamak istiyorsak Adıyamanspor'u yenmek zorundayız'' dedi.

Durmaz, bir puan farkla lider olduklarını akıllarından çıkarmadıklarını, hafta sonunda Adıyamanspor ile Kahramanmaraş'ta oynayacakları maçın hazırlıklarını galibiyeti düşünerek sürdürdüklerini belirtti.

''Son haftalarda çok önemli puanlar kaybettik. Ama iki maçımız daha var ve şampiyonluk için kenetlendik'' diyen Durmaz, Adıyamanspor'u yenip son maçlarına lider olarak çıkmayı hedeflediklerini ifade etti.

Durmaz, şunları kaydetti:
''Bu sezon sahamızda başarılı maçlar oynadık. Adıyamanspor'u yenip sahamızda elde ettiğimiz galibiyetlere bir yenisini eklemek istiyoruz. Adıyamanspor ile kazanmamız gereken bir maç yapacağız ve kazanacağımıza inanıyoruz. Kazanmaya mecbur olduğumuzun, Adıyamanspor'u yenecek güçte olduğumuzun bilincindeyiz. Kaldı ki, geriye bakmanın bir anlamı yok. Önemli olan kalan maçlar. Kalan maçlarımızı alırsak şampiyon oluruz. Yani kaderimizi biz kendimiz tayin edeceğiz. Önce Adıyamanspor'u daha sonra Cizrespor'u yendiğimiz takdirde şampiyonluk sevincini biz yaşayacağız.''

Durmaz, taraftarlarından Adıyamanspor maçında kendilerine destek olmalarını istedi.