Site Logo

ASLANIN TEK DÜŞÜNCESİ PAZAR

Spor Toto 2. Lig Kırımızı Grupta ilk devrenin son maçında Pazarspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak, yola çıkacak!

Son haftalarda kendi evinde önemli galibiyetler elde ederek kendini bulan Kahramanmaaşspor, Pazarspor ile oynayacağı deplasman maçının hazırlıklarını sürdürdü. 2. Ligde ilk devrenin son maçından mutlaka üç puan alarak ilk yarıyı tamamlamak isteyen Kahramanmaraşspor’da eksikliklere rağmen, geçtiğimiz hafta kendi evinde Düzyurtspor karşısında alınan galibiyetiyle morallerin üst seviyede olması, futbolcularda ve teknik heyette büyük sevinç yumağı oluşturdu.

Düzyurtspor galibiyetiyle moralleri yerine gelen Kahramanmaraşspor, Pazarspor maçının hazırlıklarını, Hanefi Mahçiçek Tesislerimizde önceki gün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Pazarspor maçının hazırlıklarını günde çift idmanla sürdüren Kahramanmaraşspor’da kart cezalısı ve geçici sakatlıkları bulunan oyuncular kendi aralarında düz koşu ve ısınma hareketleriyle antrenmanlarını devam ettirirken, Pazarspor maçının kadrosunda bulunacak oyuncular ise, düz koşu ve kondisyon çalışmaları eşliğinde form tutmaya çalışıyor. Düzyurtspor maçının ardından bir günlük izin kullanan Kahramanmaraşsporlu oyuncular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar nezaretinde çift kale maç yaparak, hazırlıklarına devam etti.

Hanefi Mahçiçek Tesislerinde yaklaşık iki saat süren antrenmanda Teknik Direktörümüz Yavuz Hastoprakçılar yönetiminde, Pazarspor maçının oyun kurgusunu oluşturmaya çalıştılar. Sahada yapılan koşu ve ısınma hareketleriyle devam eden, ardından dar alanda pas organizasyonları çalışan futbolcular, antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar.

Antrenman esnasında sürekli oyuncularına uyarılarda bulunan Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar, rakibin oyun düzenini bozmak için futbolcularının nerde nasıl durması gerektiğini, rakip oyuncuların eksiklerine karşılık, nasıl bir hücum organizasyonu uygulamaları gerektiği konusunda sık sık oyunu durdurarak, özellikle orta saha ve hücum oyuncularına uyarılarda bulundu. Kanat oyuncalarının pozisyonlarını de değerlendiren Teknik Direktör Hastoprakçılar, sağ ve sol kanat oyuncularına hücum organizasyonundaki varyasyonları anlattı.

KMS’DE TRANSFER HAREKÂTI BAŞLADI!

Kahramanmaraşspor ilk yarının bitmesiyle birlikte, ikinci devreye daha güçlü çıkmak için kadrosunu güçlendirmek istiyor.

Ligin ilk yarısında sürekli sakatlıklar ve cezalılarla boğuşan Kahramanmaraşspor, ikinci yarıda hem bu sıkıntıyı yaşamamak hem de kadrosunu daha çok güçlendirerek iddialı bir konuma geçmek istiyor. 

Kahramanmaraşspor’da ilk devrenin bitimine 1 hafta kala yapılması gereken transferlerle ilgili Başkan Fatih Mehmet Ceyhan’ın Teknik Direktör Yavuz Hastopraçılar’dan rapor beklediği öğrenildi. Hastoprakçılar’ın vereceği rapora göre ihtiyaç duyulan bölgelere gerekli transferlerin yapılacağı öngörülüyor. Ligin ilk yarısının son maçında deplasman da Pazarspor ile karşılaşacak olan kırmızı beyazlılarda Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar’ın maç sonrası gereken raporu hazırlayıp yönetime sunacağı ve ihtiyaç duyulan bölgeler ile ilgili talepte bulunacağı öğrenildi. Teknik ekibin Pazarspor maçında oyuncuların durumunu bir kere daha gözden geçireceği ve buna göre bir rapor hazırlayacağı öğrenildi.

Öte yandan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan da geçtiğimiz günlerde taraftarlar ile bir araya geldiği sohbet ortamında taraftarların yüreğine su serpmiş ve ihtiyaç olan bölgelere nokta transferler yapılacağını bunun için de teknik ekibin raporunun beklendiğini ifade etmişti.

HABER: İLKER YİYEN