Site Logo

KahramanmaraŞspor sIkIntIlI!

Kahramanmaraşspor'un basın sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, kötü gidişi durdurmak zorunda olduklarını bildirdi.

Nalbantbaşı, yaptığı açıklamada, deplasmandaki GASKİ Spor maçına mutlak galibiyet için hazırlanmalarına karşın, özellikle maçın ilk yarısında kazandıkları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyledi.

İki haftadır gol atamadıklarını ve bu duruma acil çözüm bulmak zorunda olduklarını ifade eden Nalbantbaşı, şu bilgileri verdi:
''GASKİ Spor maçının genelinde iyi değildik. Çok rahat puan veya puanlar çıkartabileceğimiz maçtan elimiz boş döndük. Ligin bitimine iki hafta kalması ve bir puan farkla lider olmamıza rağmen, tedirgin olduk. Bu durum böyle devam edemez. Kahramanmaraşspor yönetimi, alınan başarısız sonuçları hafta sonunda yapacağı toplantıda değerlendirecek.

Kalan iki hafta için ne gibi tedbirlerin alınması gerekiyorsa onu almak zorundayız. Halen Ankara'da bulunan Kulüp Başkanı Hanefi Mahçiçek'in kente gelmesinden sonra, takımın son durumuna ilişkin bir değerlendirme yapacağız.''

GASKİ Spor maçının geride kaldığını ve şimdi kalan maçları düşünmeye başladıklarını belirten Nalbantbaşı, şunları kaydetti:
''GASKİ Spor maçı sonrasında, futbolcularımıza iki gün izin verdik. Pazar günü toplanarak, hafta sonundaki Adıyamanspor maçı hazırlıklarına başlayacağız. Sahamızda oynayacağımız bu maçı mutlak kazanmak zorundayız. Daha sonra ise deplasmanda Cizrespor ile karşılaşacağız. Bu iki maçı kazandığımız takdirde, yine şampiyon olabiliriz. Ancak, bu maçları kazanmak için bir hava yakalamalıyız.''