Site Logo

KMS'DE BUĞSAŞ MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 14. Hafta maçında evinde Buğsaş Spor’u ağılayacak olan Kahramanmaraşspor hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor.

 

12 Şubat Stadyumunda Ankara temsilcisi Buğsaş Spor ile Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına devam eden Kahramanmaraşspor, bu maçtan mutlak 3 puan hedeflerken, güzel futbolla birlikte galip gelip, Buğsaş Spor’u evine eli boş göndermek istiyor.

Hafta sonu oynanacak maçın hazırlıklarını günde çift idmanlar sürdüren kırmızı beyazlı ekip Kahramanmaraşspor’da futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyeti sevindirirken, Buğşaspor’u yenme arzusuyla birlikte futbolcuların morallinin üst seviyede olduğu görüldü.

 

Ligin 12. Haftasında kendi evinde Tepecikspor’u oynanan güzel futbolla 3-1 yenip, bu maçın enerjisiyle kendi evinde galibiyetler serisini sürdürme güvenini korumaya çalışan Kahramanmaraşspor, geçtiğimiz hafta lider Bandırmaspor’a deplasmanın da tek golle boyun eğmesine rağmen Buğşas Spor’u yenip, 3 puanı alarak üst sıralara doğru tırmanmak istiyor.

Futbolcuların morallerinin her şeye rağmen yerinde olmasına sevinen teknik heyette Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar, “Sezon başlarında her ne kadar kötü bir seride olsak da, ümidimizi kırmayıp bir çıkış arama arzusundaydık, özellikle kendi evimizdeki maçlardan puanlar alamamak elbette takımda olumsuz bir hava oluşturur. Ama göreve geldiğim günden itibaren futbolcularıma her ne olursa olsun ligin daha başı olduğunu vurgulayıp, önümüzde daha çok maçların var olduğunu bu olumsuz havanın düzeltilmesi için kendi içimizde rehavet oluşturulmaması gerektiğini anlattım. Eğer morallerimiz bozmayarak, dik ve dinç durup yolumuza devam edersek, olumsuz havanın giderek azalacağını ve iyiye doğru mutlaka gideceğimizi, çıkışa geçeceğimizi anlattım. Bu meslekte moral ve motivasyonunda çok önemli bir olgu olduğunu da herkes çok iyi bilir. Son haftalarda da oynadığımız futbolla bunu yapabileceğimizi gördük. Özellikle kendi evimizde bir maçı galip bitirmemiz şeklinde bu havanın iyiye doğru gideceğini biliyorduk. Sonuç olarak Tepecikspor’u kendi evimizde yendik. Bu bizim için önemli bir sevinç etkisi oldu. İstediğimiz zaman ne yapabileceğimizi gördük.” dedi. 

Her antrenmanda futbolcularıyla tek tek ilgilenip, saha içerisinde neler yapmaları gerektiğini anlatarak, psikolojik olarak da hiçbir zaman mücadeleyi bırakmamalarını söyledik diyen Hastoprakçılar, “Hemen hemen bütün antrenmanlarda moral ve motivasyon yükleyebilecek konuşmalar ve futbolcularımızın istedikleri takdirde neler yapabileceklerini, bu olumsuz havayı istikrarlı bir şekilde yılmayarak mücadelelerine devam etmelerini istedim. Çok şükür şu anda bir nebze de olsa bu olumsuz havayı futbolcularımızın üzerinden atmış olduğunu gördük. Bu hafta sonu oynayacağımız Buğsaş Spor maçında da iyi futbolla iyi bir galibiyet alabileceğimize futbolcular ve bizler inanıyoruz. Ben bu maçtan mutlaka 3 puan alabileceğimize inanıyorum, futbolcularıma da sonuna kadar güveniyorum.” şeklinde konuştu.

 Haber: İlker YİYEN