Site Logo

KahramanmaraŞspor'a TatlI Dopİngİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğinden Kahramanmaraşspor'a Bandırmaspor Maçı öncesi Tatlı Moral...

Kahramanmaraşspor hafta sonu Balıkesir’de oynayacağı Bandırmaspor maçı öncesi günü hazırlıklarını Çift kale maçı oynayarak geçirdi.

Hanefi Mahçiçek stadyumu yan tarafındaki küçük antrenman sahasında Bandırma maçının provasını yapan Akdeniz aslanlarına Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarlar Derneği Adına Yeni sanayi esnaflarından İş adamı Dernek Taraftarlardan sorumlu Başkan Ömer Gürlek Antrenman sonrasında Kahramanmaraşspor'lu Futbolculara Tatlı ikramında bulunarak Lider Bandırma Maçı öncesi takıma moral ve destekte bulundu. Takımla hoş sohbet eden başkan Gürlek, 1 puandan şüphemiz yok, sizlere güveniyoruz 3 puanı da alıp gelmenizi temenni ediyoruz. Bizim gönlümüz 3 puandan yana” dedi.

Kahramanmaraş'ın her iki takımına eşit mesafede yaklaşan Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu üyesi Ömer Gürlek, Soner Deşir, İlker Yiyen’in yanı sıra Taraftar Gruplarından Edeler Taraftar Grubu temsilcilerinden ve Tribün Reislerinden Ali Erbilir, Serkan Altunbaş ve Yılmaz Yanık antrenman sonrası Tatlı ikramında bir araya gelerek futbolculara başarı temennisinde bulundular. Yapılan bu tatlı ziyaretten sonra Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Ömer Gürlek gibi Taraftarlarımızın sayısının daha çok artmasını dilediğini yapılan bu güzel ziyaretinden dolayı Ömer Gürlek'e teşekkür ettiğini belirtti. Ömer Gürlek ise “Yeter ki takım galip gelsin biz tatlı yedirmeye razıyız ve şehrimizin takımlarının başarılı bir dönem geçirmesini temenni ediyoruz” dedi. 

Haber: İlker YİYEN