Site Logo

KMS'DE HEDEF 3 PUAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 11. Hafta maçında deplasmanda Altay ile karşılaşacak olan Kahramanmaraşspor üç puan umuduyla Manisa’ya gitti.

 

Spor Toto 2. Ligde en son deplasmanda Gölbaşıspor’a karşı oynadığı maçtan 3 puan alan Kahramanmaraşspor, ligin 6. Haftasından bu yana 3 puana hasret kaldı.

Sarıyerspor’a karşı deplasmanda alınan 4-1 yenilginin ardından, Teknik Direktör Orhan şerit ile yollarını ayıran ve takımın başına Yavuz Hastoprakçıların gelmesiyle birlikte yeni bir hava yakalamak isteyen kırmızı-beyazlı ekip Kahramanmaraşspor, Yavuz Hastoprakçılar ile çıktığı son iki maçtan da mağlup ayrılarak taraftarını üzmüştü.

Kendi evinde oynadığı son iki resmi maçtan mağlup ayrılan Kahramanmaraşspor, Hatayspor ve Ziraat Türkiye Kupasında da hafta içerisinde yine kendi evinde Karagümrükspor’u konuk etmiş bu maçtanda 1-3 yenilerek kupa dışı kalmıştı.

Hatayspor ve Karagümrükspor yenilgilerini unutup, çıkış yapmak isten Kahramanmaraşspor bu kez deplasmanda Altayspor ile karşı karşıya gelecek.

İzmir’in güçlü ekiplerinden Altayspor ile oynayacağı 11. Hafta maçı için İzmir’e giden Kahramanmaraşspor, Pazar günü çok zor bir deplasman maçına çıkacak olmasına rağmen sürpriz yapıp 3 puan almak istiyor.

 

ŞANSIZLIĞIMIZI YENECEĞİZ

Kupa maçı sonrası, takımın moral ve motivasyon eksikliğinin giderilmesi için elinden gelen gayreti gösterdiğini kaydeden Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar, “Güzel oynumuza rağmen şansız gollerle son iki maçtan mağlup ayrıldık. Kadro olarak oynanan oyundan memnunum ama yediğimiz goller tamamen talihsizlik eseri yenilen goller. Bu talihsizliğimi bu maçta yenip önce gol yemeden, rakibi durdurup sonrada yakaladığımız fırsatları gole çevirerek, Altay deplasmanından 3 puanla dönmek istiyoruz” dedi.

 

MAÇ PAZAR GÜNÜ

Yarın saat 13.30’da Manisa’nın Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda Altay ile Kahramanmaraşspor maçını ise İstanbul bölgesinden hakem Burak Taşkınsoy yönetecek, yardımcılığını ise Salim Şanlıer ve Can Öztekin yapacak.

GURUBUN EN İDDİALI TAKIMI

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta en iddialı takım olan Altayspor, oynadığı 10 maçtan 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alıp 15 puanla 5 sırada bulunuyor. İç saya performansıyla dikkatleri üzerine çeken Altay, iç sahada oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve bir beraberlik alarak evinde daha çok etkili bir takım. Dış saha da ise oynadığı 5 maçtan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

En son oynadığı lig maçında deplasmanda Gölbaşıspor’a 2-1 yenilen Altay, hafta içerisinde ise Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Torku Konyaspor’a kendi evinde 1-2 yenilerek kupaya veda etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, 2. Lig kırmızı grupta  11. hafta maçında 2 Ekim Pazar Günü saat 13.30 Turgutlu 7 Eylül Stadında oynanacak olan Altay Kahramanmaraşspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesinden Burak Taşkınsoy yönetecek

2. LİG KIRMIZI GRUP MÜSABAKA HAKEMLERİ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, 2. Lig kırmızı grupta 11. hafta maçlarını şu hakemler yönetecek:

Kırmızı Grup:

2 Kasım Pazar:

13.00 Birlik Nakliyat Düzyurtspor-Göztepe: Hüseyin Çiftsüren

13.00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor-Gümüşhanespor: Mehmet Fatih Gökçe

13.00 Pazarspor-MKE Ankaragücü: Niyazi İzgören

13.30 BUGSAŞ Spor-Kırklarelispor: Gökhan Esen

13.30 Bandırmaspor-Nazilli Belediyespor: Emre Yıldırım

13.30 Kocaeli Birlikspor-Sarıyer: Adem Elgörmüş

13.30 Tepecikspor-Gölbaşıspor: Hüdaverdi Savcı

13.30 Altay-Kahramanmaraşspor: Burak Taşkınsoy

13.30 Hatayspor-İnegölspor: İlkay Aydın

Haber: İlker YİYEN