Site Logo

BÜYÜKŞEHİR'DEN FUTBOLCULARA ÇİÇEKLİ MORAL!

Kahramanmaraş'ın resmi tek derneği olan Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarlar Derneği  Ziraat Türkiye Kupası maçı için sahaya çıkan Kahramanmaraşspor’a Maraton Tribününde tam destek verdi.

Kahramanmaraş taraftarını Birlik Beraberlik için 1 çatı altında toplamaya çalışan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği  12 şubat Stadyumu Maraton Tribününde Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Centone Karagümrükspor maçında tribünlerde şov yaptı. Kapalı Tribününde Edeler Grubu ile karşılıklı takıma destek veren Taraftar Derneği takımın mağlup olduğu zamanda bile takıma moral verdi.

3 FUTBOLCU’YA MORAL ÇİÇEĞİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Yönetiminden Başkan Dursun Özçelik, Yönetici Ömer Gürlek ve Soner Deşir, Kahramanmaraşspor’un Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında müsabaka başlamadan önce 3 futbolcuya çiçekli moral verdi. Kahramanmaraşspor’un geçen Hatayspor maçında moralsiz bir görüntü sağlayan ve iyi mücadelesi ile göz dolduran Ramazan Durdu, Tayfun Deniz Gelen ve Onur Berber’e çiçek takdim ederek moral verdiler.

TARAFTAR HİÇ SUSMADI

Karşılaşmayı izleyen 4 bini aşkın kırmızı beyazlı taraftarlar maç boyunca hiç oturmadı ve susmadılar. Tezahüratlarıyla takımlarını ateşlemeye çalışan Kahramanmaraşlı taraftarlar, centilmen tavırlarıyla dikkatleri topladı. Kahramanmaraşspor’un olduğu kadar Karagümrük ekibinin de  başarılı hareketlerini  alkışlayan taraftarlar, 3’üncü tur karşılaşmasına damga vuran bir imaj oluşturdu.

TARAFTAR GÖREVİNİ YAPTI

Kahramanmaraşspor Taraftarı 12 Şubat Stadı’nda Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçına büyük ilgi gösterdi. Takımlarına 90 dakika destek veren Kırmızı- Beyaz sevdalıları bu desteğin karşılığını alamadı

 Kale arkaları haricinde ki tüm tribünlerin büyük çoğunluğunu dolduran Kahramanmaraşspor sevdalıları üzerine düşen görevi yaparak tam not aldı. Takımlarından galibiyet bekleyen Kırmızı- Beyaz sevdalıları verdiği desteğin karşılığını bu maçta alamadı. 90 dakika boyunca takımlarına müthiş destek veren Kırmızı- Beyazlı taraftarlar 1-3 biten maçın sonunda 12 Şubat stadyumundan moralsiz ayrıldı.

Haber: İilker YİYEN