Site Logo

KMS'DE HATAY MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, galibiyet hasretini hafta sonu oynanacak Hatayspor karşılaşmasında sona erdirmek istiyor.

Kahramanmaraşspor, Ligin 9. haftasında kendi evinde karşılaşacağı Hatayspor maçının hazırlıklarına başladı.

Ligde kötü günler geçiren Kahramanmaraşspor Ligin 9. Haftasın da 12 Şubat Stadyumunda karşılaşacağı ve Akdeniz Derbisi olarak görülen Hatayspor maçı için tempo artırarak günde çift idmanla çalışıyor. Teknik direktör Orhan Şerit’in takımdan ayrılması ile kontrolü ele alan Yavuz Hastoprakçılar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dar alanda pas ve şut çalışması yapan Kahramanmaraşsporlu futbolcular açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı.

YAVUZ HOCA İŞİ SIKI TUTUYOR

Ligde 16. Sırada bulunmalarına rağmen hazırlıklarını günde çift idmanla sürdüren Kahramanmaraşspor’da Teknik patron görevini yürüten Yavuz Hastoprakçılar, işi sıkı tutarak çalışmalarını sıkı tempo ile sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonunu deplasmanda Sarıyerspor’a 4-1 gibi farklı skorla yenilen ve ardından Teknik Direktörü ile ayrılan kırmızı- Beyazlı ekip Akdeniz derbisi için çalışmalarını son sürat devam ettirdi. Çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren Kırmızı beyazlı temsilcimiz kendi arasında 5’e 2 ve çift kale maçları yaparak futbolcuların direncini ve maç yapma ihtiyacını bu şekilde giderdi.  Kırmızı Beyazlı temsilcimiz deplasmanda oynadığı Sarıyerspor karşılaşmasında alınan mağlubiyet sonrası moralleri bozuk olduğu yüz ifadelerinden anlaşılırken Antrenmanda ise hırslı oldukları gözlerden kaçmadı.

AKDENİZ DERBİSİ NEFES KESECEK

Kahramanmaraşspor ve ebedi dost ezeli rakip Hatayspor bu Pazar 12 Şubat Stadyumunda Akdeniz Derbisine çıkıyor. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 4-1’lik farklı mağlubiyetin ardından teknik direktör Orhan Şerit ile yollarını ayıran ve sancılı süreci en doğru şekilde atlatmaya çalışan Kahramanmaraşspor ve son oynadığı maçta Gölbaşıspor ile 0-0 berabere kalan Hatayspor bu hafta Akdeniz derbisinde karşı karşıya geliyor. Pazar akşamı saat 19:00’da 12 Şubat Stadyumunda oynanılacak olan müsabaka nefes keseğe benziyor.